Home Mozaik Sjedio je na wc školjci, a onda ga je nešto uhvatalo za...

Sjedio je na wc školjci, a onda ga je nešto uhvatalo za genitalije: Prizor je bio strašan, krvi je bila posvuda (VIDEO)

507
0

Siraphop Masukarat (18), tinejdžer iz Nontaburija, središnjeg Tajlanda, doživio je scenarij iz noćne more dok je bezbrižno sjedio na WC školjki u svom domu.

Strašan trenutak dogodio se dok je vršio nuždu i zadubljen u mobitel, a onda je odjednom osjetio užasnu bol u predjelu spolovila.

Tinejdžer je pogledao prema WC-u i vidio ono što nijedan muškarac ne želi vidjeti – razjapljene čeljusti pitona na vrhu svog penisa. Piton je u tom trenutku pustio dječakov ponos, no horor se nastavio kada je zbog rane koju je napravila zmija krv šiknula po kupaonici i WC školjki.

Siraphop je vrišteći i s hlačama oko gležnjeva uspio istrčati iz kupaonice, gdje ga je majka smirila i brzo pozvala hitnu pomoć koja ga je brzo odvezla u bolnicu. Mladi Tajlanđanin završio je s tri kopče na penisu i antibiotskom terapijom kako bi ubio sve bakterije koje su pitonovi očnjaci mogli prenijeti.

“Bio sam na WC školjki i nekoliko trenutaka nakon što sam sjeo na WC školjku, osjetio sam bol u penisu. Pogledao sam dolje i vidio zmiju kako visi u školjci, a zatim je bilo krvi posvuda. Bila je to mala zmija, ali njegov ugriz je bio jak. Nadam se da će se moj penis oporaviti”, rekao je Siraphop lokalnim medijima.

Zmija je prošla bolje od nesretnog tinejdžera, jer su pozvani spasioci životinja koji su pitona dugog 120 centimetara uspjeli izvući iz WC-a, a zatim ga sigurno transportirati natrag u divljinu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here