Home Mozaik Kolektivna molitva na Kantridi: Obilježiti će se četvrta obljetnica ukazanja Gospe od...

Kolektivna molitva na Kantridi: Obilježiti će se četvrta obljetnica ukazanja Gospe od Supa

666
3

U utorak, 15. kolovoza, na blagdan Vele Gospe, na plaži Igralište na Kantridi., održat će se svečano obilježavanje četvrte obljetnice ukazanja Gospe od Supa, prenosi Artkvart.

Svake godine organizatori obilježavanja ukazanja Gospe od Supa reagiraju na lokalne i svjetske aktualnosti. Ove godine, s obzirom na izazove s kojima se društvo suočava, organizatori pozivaju sve građane i prisutne posjetitelje da se pridruže kolektivnoj molitvi, što će započeti u 10 sati.

Svi su dobrodošli, bez obzira na vjeroispovijest ili uvjerenja. Cilj organizatora je usmjeriti sve molitve prema stvaranju društva koje njeguje apsolutnu slobodu življenja, slavi različitost, podržava slobodu govora, a nadasve veliča i potiče ljubav, solidarnost i zajedništvo.

Organizatori vjeruju da je mjesto ukazanja Gospe od Supa posebno snažno i energetski moćno te da će zajednička molitva pružiti nadu i poticaj za stvaranje skladnog i suosjećajnog društva. U vremenima u kojima svjedočimo rapidnom klizanju društva prema mržnji i podjelama, odlučni smo, navode organizatori, poslati snažnu poruku o slobodi življenja, zajedništvu i toleranciji.

Također, pozivaju i sve okolne ugostiteljske objekte da barem na 10 minuta ugase ili bitno utišaju glazbu te tako omoguće molitvi da što čišće i snažnije dopre do srca svih prisutnih i do, nadaju se organizatori, same Gospe na nebu.

Sudionike, slučajne prolaznike i kupače na plaži na Kantridi očekuje još nekoliko zanimljivih iznenađenja, no organizatori ih privremeno, do dana obilježavanja, žele sačuvati u tajnosti.

Građani se pozivaju da svojom prisutnošću i odazivom na kolektivnu molitvu budu dio ove duhovne manifestacije što za cilj ima promijeniti svijet na bolje kroz ljubav, razumijevanje i zajedništvo. Molitva je univerzalni jezik srca i svih vjera, i ovog ćemo dana, ističu organizatori, zajedno poslati snažnu poruku ljubavi i mira.

Proces svečanog obilježavanja četvrte obljetnice ukazanja Gospe od Supa i kolektivna molitva svih vjernika započet će od 10 sati.

3 COMMENTS

  1. Ne,blesav si bre…to ti je Stend Ap Pimpling…na centru daske je rumen dildo za gospoje kad iz stendapa krenu u siting poziciju da vesladu.Najbolja gospa koju sam video beše iz Vjetmana,jela je jorgut i veslala stopalima- vesla je držala stopalima( to se zove futvork inače).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here