Home Mozaik Kolinda se sjetila uloge predsjednice: Znate ono Jakove, izdrži. Nije njemu bilo...

Kolinda se sjetila uloge predsjednice: Znate ono Jakove, izdrži. Nije njemu bilo loše

473
0

Kolinda Grabar Kitarović u razgovoru za InMagazin ispričala je kako izgleda njezin život otkad nije predsjednica.

“Puno sam opuštenija, optimističnija. Koliko je mirniji, ne znam. Puno radim i imam puno obaveza – međunarodne sigurnosti preko prava žena, obrazovanja, cijepljenja. Mada moram reći da su to ranije bile predrasude da nemam vremena. Uvijek sam nalazila vremena za obitelj, nikad nisam propustila nikakve bitne događaje niti školske predstave”, ispričala je Kolinda.

Kaže kako su je i kao predsjednicu uvijek dočekivali kućanski poslovi.

“Došla bih doma i prvo što bih napravila je da bi skupila stvari i ušla u kuhinju. Ne mogu gledati nered, moram počistiti kuhinju, a nekad je to znalo biti dugo u noć”, rekla je bivša predsjednica. Priznaje kako je njezin suprug Jakov bio puno više kod kuće.

“Znate ono Jakove, izdrži i tako dalje. Nije njemu bilo tako loše. On je zapravo do određene mjere i uživao u svemu tome. Na početku braka mi je rekao ‘joj, ja bih tako volio biti s djecom'”, kaže Kolinda i dodaje kako joj je suprug najveća podrška.

Osvrnula se i na svoje modne kombinacije koje je odijevala dok je bila predsjednica.

“Ljudi misle da vi razmišljate što ćete odjenuti. Dizala sam se ranom zorom, ne možete probuditi ukućane. Dakle, izvučete iz ormara ono što uspijete izvući, počešljate se koliko se uspijete počešljati, u raspoloženju ste kakvom jeste. I onda na kraju, sve što ste napravili, što ste se trudili, cijelu noć ste pripremali neki govor, od svega toga najbitnije ispadnu haljina i frizura”, zaključila je Kolinda.

Previous articleMladić u Britaniji proglašen krivim jer je drogirao i silovao muškarce
Next articleGruzijci noževima izboli Hrvate na Malom Lošinju, jedan teško ozlijeđen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here