Home Vijesti Mladić u Britaniji proglašen krivim jer je drogirao i silovao muškarce

Mladić u Britaniji proglašen krivim jer je drogirao i silovao muškarce

397
0

Muškarac je na britanskom sudu proglašen krivim za seksualne napade na dvojicu muškaraca. Jedan od silovanih muškaraca rekao je da se zbog okrivljenika Luiza Da Silve Neta (35) osjećao paralizirano nakon što se probudio gol kraj njega. U tom trenutku je okrivljeni izvodio oralni seks na muškarcu.

Drugi silovani muškarac je oženjen čovjek koji je silovan tijekom noćnog izlaska s kolegama u otmjeni londonski noćni klub Rafflles, piše Sky News.

Da Silva Neto je tvrdio da su muškarci pristali na seksualne interakcije s njim. Nakon suđenja na Krunskom sudu u Oxfordu 35-godišnjak je proglašen krivim za silovanje, navođenje na seksualnu aktivnost bez pristanka i davanje tvari s namjerom.

Detektiv inspektor James Holden-White rekao je da je Da Silva Neto seksualni predator i vrlo opasan čovjek.

“Ciljao je muškarce i davao im drogu kako bi ih onesposobio te se zatim s njima upuštao u seksualnu aktivnost znajući da nisu u poziciji pristati. Namjerno je ciljao heteroseksualne muškarce jer je vjerovao da je malo vjerojatno da će ga prijaviti policiji, ali je bio u krivu”, rekao je inspektor James Holden-White.

Prvo silovanje dogodilo se u studenom prošle godine, rekao je tužitelj Matthew Walsh. Prvi muškarac kojeg je Da Silva Neto silovao došao je u njegovu kuću u Middle Bartonu kako bi obavio neki posao za njega. Nakon što je stigao na imanje, popili su nekoliko čaša Jägermeistera nakon čega se čovjek počeo osjećati umorno. Otišao je spavati potpuno odjeven, a probudio se gol.

Muškarac je mislio da je paraliziran. Dok je odlazio s imanja, muškarac je u kuhinji primijetio injekciju i bio uvjeren da je drogiran. Nakon nekoliko dana, muškarac je kontaktirao Da Silvu Neta kako bi izrazio nezadovoljstvo onime što se dogodilo. On mu je ponudio novac da riješi situaciju, ali muškarac je odbio.

Njegova druga žrtva je oženjeni muškarac koji je u Londonu bio u izlasku s kolegama. Zadnje čega se sjećao bili su njegovi kolege iz kluba, a osjećao se čudno dok je čekao taksi. Tužitelj je rekao da je okrivljenik iskoristio situaciju što je muškarac pijan i da mu je stavio drogu u piće. Dao mu je afrodizijak s halucinogenim učincima.

Da Silva Neto odvezao je muškarca na svoje imanje. Ujutro se probudio gol i dezorijentiran pa nije ni znao tko je Da Silva Neto. Kaže da je onda u mobitelu vidio hrpu SMS-ova u kojima su ga obitelj i prijatelji pitali gdje je. U London se vratio taksijem.

Nakon 12 dana Luiz Da Silva Neto je uhićen.

Previous articleTucak: Borili smo se kao lavovi. Ponosan sam na ove igrače
Next articleKolinda se sjetila uloge predsjednice: Znate ono Jakove, izdrži. Nije njemu bilo loše

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here