Home Vijesti Komadina ne odustaje: Ja bih bio predsjednik SDP-a, Picula nek bude premijer

Komadina ne odustaje: Ja bih bio predsjednik SDP-a, Picula nek bude premijer

1031
3

Ja ću biti šef SDP-a, a Tonino Picula šef Vlade – to je kombinacija koju priželjkuje potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina, prenosi Večernji list.

– Kolega Picula može biti dobar premijer jednog dana – rekao je Komadina komentirajući danas moguću kandidaturu Tonina Picule za predsjednika SDP-a.

Budući da je Komadina nedavno rekao kako ga zanima pozicija šefa stranke, ali ne i Vlade, a Picula je najavio da bi u slučaju da postane šef stranke želio biti i predsjednik Vlade, jasno je da Zlatko Komadina svom stranačkom kolegi javno poručuje da ne ulazi u utrku za šefa SDP-a, a zauzvrat će mu – naravno, ako postane predsjednik SDP-a i ako ta stranka tada bude na vlasti – ponuditi mjesto premijera.

– Kolega Picula kvalitetan je čovjek, SDP-ovac, čovjek s iskustvom, prije svega međunarodnim. Isto tako, Picula može obnašati mnoge dužnosti u stranci, kao što već i jest – rekao je Zlatko Komadina.

3 COMMENTS

  1. Kako debeli obraz moraš imati za ovako nešto….. preteško mu bilo bit ministar jer je trebalo nešto i radit, u županiji je lijepo ležat, a izgleda ne bi bilo loše ležat ni u stranci. Tko je još blesav da nešto radi…

  2. Ako gosp.Komadina postane predsjednik SDP-a onda će to biti i njegov definitivan kraj što će mnoge u RH razveseliti.
    Pa držimo fige da se to i ostvari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here