Home Vijesti Komadina o slučaju Šams i ministru Hajdašu: Ponekad se poslovi naprave trapavo

Komadina o slučaju Šams i ministru Hajdašu: Ponekad se poslovi naprave trapavo

1506
4

Na novinarski upit da komentira navodnu odluku ministra Siniše Hajdaša Dončića o tome tko će biti zamjenik ravnatelja Zračne luke Zagreb prije nego je raspisan natječaj za to mjesto, Komadina rekao kako u poslu ima situacija kada se moraju vući određeni potezi, da se nekad to napravi trapavo, pa da „ispadne ovako kao što je ispalo.“ Ocijenio je da je Krunoslav Šams, osoba o kojoj se radi, znalac u tom poslu, ali i da u ime transparentnosti sve treba odraditi kao što se očekuje u javnosti, zakonito i korektno. Na pitanje kako ocjenjuje dosadašnji rad Vlade RH, Komadina je rekao da Vladu treba sagledavati u okolnostima u kojima djeluje, u posvemašnjoj krizi, u situaciji u kojoj je naslijedila državu s gotovo praznom blagajnom i niti jednim pripremljenim projektom.

Moja ocjena Vlade je vrlo dobra, ona je definitivno održala stabilnost Hrvatske, nije se urušio kreditni rejting, istaknuo je. Dodao je kako je još rano suditi, da ljudi s pravom očekuju da bude bolje, ali i da je to teško ostvariti budući da je gospodarska aktivnost u zemlji i okruženju loša.

Previous articleNa medvjeđu obitelj kod Delnica naletio vlak
Next articleObiteljski liječnici protiv radnog vremena ordinacija od 7 do 21

4 COMMENTS

 1. Što je Komadina prešao u oporbu ??? Odkad su kukurikovci došli na vlast ponašaju se gore nego HDZ kada su u pitanju uhljebljenja partijskih drugova i drugarica. Povraća mi se već na sve to.

 2. Druže Zlatko, nema više Tita da ti puni proračun…….sad ti i tvoji jarani morate nešto raditi i znati, a ni jedno vam nije suđeno.

 3. Winston Churchill: “There are two places only where socialism will work; in heaven where it
  is not needed, and in hell where they already have it.”

 4. Vlada koja krši ne samo propise nego i zakone nije Vlada nego zajeb cijele države.
  Retoričko pranje postupaka u javnosti je samo to – PRANJE RIJEČIMA, a vi građani, šta mislite, ako su se za kako tvrde sposobnog i stručnog ovako ofrlje potrudili da sve bude po zakonu, kako tek izvrću pravila kad stvarno nekome pogoduju?

  Jel vama jasno da se uvijek mora gledati u daljinu, u budućnosti i da svaka odluka ili akcija s vremenom raste i poprima druge dimenzije – lopov nikad nije sam od sebe prestao krast, ubojice se rijetko sami prijave – jel vama stoko građanska to jasno?

  Kad vidite da su ukrali 10 kuna, pa znači da su dok ih niste gledali pokrali stotine, a to što si ga vidio dok krade 10 je samo indikator stanja, nikako činjenično stanje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here