Home Vijesti Komadina produžio bolovanje, nova ministrica Marina Lovrić?

Komadina produžio bolovanje, nova ministrica Marina Lovrić?

1283
2

Sisačka županica Marina Lovrić Merzel želi preuzeti ministarsku fotelju bolesnog Zlatka Komadine. Informaciju je danas prenio Jutarnji list, a ona je već došla i do aktualnog ministra pomorstva, prometa i infrastrukture, ali i do premijera Zorana Milanovića. Lovrićka navodno na sve strane lobira kako bi uvjerila vodstvo stranke da je baš ona idealna nasljednica Komadine koji se nažalost nije snašao na toj stresnoj funkciji, što je već ostavilo i ozbiljne posljedice po njegovo zdravlje.

Komadina je nakon hospitalizacije još uvijek na kućnom oporavku i premda je bilo najava da bi se u ponedjeljak trebao pojaviti na poslu, navodno će bolovanje produljiti za još tjedan. Marina Lovrić među svojim kvalifikacijama ističe i činjenicu da je po struci diplomirana inženjerka prometa, te dokazanu sposobnost operativnog vođenja gospodarski i politički zahtjevne županije. Sam Komadina na tu temu ništa ne želi reći, on se naime od kada je u Rijeci na kućnom oporavku potpuno isključio i ne želi komunicirati s medijima.

Previous articlePrva riječka hrvatska gimnazija na Svjetskom školskom rukometnom prvenstvu
Next articleKulterer svjedoči na suđenju Sanaderu

2 COMMENTS

  1. Ne znam cita li Zlatko ovo dok boluje, ali svakako mu zelim cim brze ozdravljenje, i onda, ako procjeni da je to prezahtjevno za njega, napraviti zaokret i misliti i na svoje zdravlje. Dobro je znati i prepoznati vlastitu mjeru. Drz’ se ministre.

  2. ne znam zašto je Tomičička njega toliko dizala preko NL-a kad je bilo očito da gospon 10% nije kapacitet za rad na tom nivou.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here