Home Sport Komentatori u nevjerici zbog Hrgovićevog ponašanja: Što ovo radi? Bizaran boks (VIDEO)

Komentatori u nevjerici zbog Hrgovićevog ponašanja: Što ovo radi? Bizaran boks (VIDEO)

404
0

Filip Hrgović slavio je protiv Zhilei Zhanga u meču karijere. Hrvatski teškaš je odlukom sudaca bio bolji od kineskog boksača Zhanga u meču održanom u Džedi za naslov izazivača prvaka teške kategorije po IBF-u. Usprkos tome što je u prvoj rundi završio na podu, a u petoj bio blizu poraza, hrvatski boksač došao je do najveće pobjede karijere.

Bio je ovaj meč daleko od uvjerljive predstave hrvatskog boksača. Nakon što su mu suci dodijelili pobjedu, u dvorani su se čuli zvižduci, a da odluka neće biti laka i da će se publika buniti tko god pobijedi moglo se zaključiti i po riječima komentatora pred kraj borbe. Osim toga, posebno je zanimljiv bio način na koji su komentatori DAZN-a na trenutke opisivali Hrgovićev boks.

“Ne mogu ovo objasniti… Nitko ne može. Okreće leđa, kao da bježi od borbe, a onda opet zada seriju udaraca. Ovo je neobjašnjivo. Bizarno ponašanje”, govorili su u 11. rundi te napomenuli kako je Zhang već jednom snažno udario Hrgovića u 9. rundi kada mu je ovaj tako okretao leđa. Na kraju je Hrgović, bez obzira na sve, ostao neporažen i došao do najveće pobjede u karijeri.

Previous articlePreminula kćer glavnog ideologa Kremlja, sumnja se na ubojstvo od strane ruskog pokreta otpora
Next articleVIDEO: Slom živaca Joshue nakon poraza. Bacio pojase, svađao se, psovao

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here