Home Mozaik Komunisti traže zabranu Bake Praseta: Podnose peticiju da mu se ukine Youtube...

Komunisti traže zabranu Bake Praseta: Podnose peticiju da mu se ukine Youtube kanal

161
0

Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) traži ukidanje YouTube kanala Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Praše.

U priopćenju navode niz razloga zbog kojih smatraju da YouTubera treba zabraniti, prvenstveno zbog nasilja koje provodi na društvenim mrežama. Zbog toga su odlučili pokrenuti peticiju za njegovo ukidanje.

– Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ), zgrožen internet nasiljem koje propagira, pokrenut će peticiju za ukidanje YouTube kanala Bogdana Ilića poznatog kao Baka Prase i poziva javnost da je podrži svojim potpisom – stoji stoji u priopćenju u kojem dodaju:

– Također, SKOJ apelira na medije u Srbiji da ignoriraju retrogradno i skandalozno djelovanje tog današnjeg “zlatnog papagaja” koji se ruga djeci iz radničkih obitelji, iskazuje najprimitivniji seksizam i propagira upotrebu narkotika. Baka Svinja je utjelovljenje kiča, snobizma, snobizma, snishodljivosti, bahatosti i parazitizma, koja ispoljavanjem svojih kompleksa štetno djeluje na mlade generacije i odvodi ih na krivi put. SKOJ poziva naprednu omladinu da bojkotra javne “istupe” bestidnog baba Praseta, kao i da među svojim vršnjacima agitira protiv nazadnih i bizarnih stavova koje on besramno pokušava širiti.

Previous articleLegendarni nogometaš skandalizirao britansku javnost tweetom o preminuloj Kraljici, prijeti mu otkaz!
Next articleOd danas se 10 artikala hrane mora prodavati po sniženim cijenama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here