Home Najnovije Koncert “U iščekivanju Euridike” glumaca Talijanske drame u Jazz klubu Tunel

Koncert “U iščekivanju Euridike” glumaca Talijanske drame u Jazz klubu Tunel

1086
1

Koncert – koktel “U iščekivanju Euridike” u povodu premijere drame/tragikomedije Talijanske drame riječkog HNK Ivana pl. Zajca „Euridice“/“Euridika“ glumaca i glazbenika najnovijeg projekta Talijanske drame bit će održan u utorak, 15. veljače 2011. u 20,30 sati u popularnom riječkom Jazz klubu Tunel. 

Veliku priču o ljubavi američke spisateljice Sarah Ruhl režira redatelj afričkog podrijetla Lawrence Kiiru, a u predstavi čija je premijera 25. veljače 2011. u 19,30 sati u HKD-u na Sušaku glume Rosanna Bubola, Bruno Nacinovich, Piergiuseppe Di Tanno, Woody Neri, Elvia Nacinovich, Elena Brumini, Giuseppe Nicodemo i Alida Delcaro. U predstavi sudjeluje i bend kojega čine pjevačica Alba Nacinovich, gitarist Darko Jurković i bubnjar Tonči Grabušić.

U jazz klubu Tunel pozornicu će zauzeti band predstave koji će svirati glazbu iz “Euridike”, odnosno originalnu glazbu Darka Jurkovića, kao i poznate brazilske hitove glasovitog Antonia Carlosa Jobima. Pozornicu će osvojiti i glumci koji su se svojim pjevačkim sposobnostima već dokazali na riječkoj pozornici poput Elene Brumini i Woodyja Nerija. Nešto više o predstavi “Euridika” reći će redatelj Lawrence Kiiru.

Ravnateljica Talijanske drame Laura Marchig najavljuje kako će se nakon “službenog” dijela koncertu “U iščekivanju Euridike” pozornica prepustiti pjevačima Vivien Galetti, Saši Matovini i Voljenu Grbcu, a na pozornici Tunela svoje će sviračko umijeće pokazati i riječki glazbenici kao što su Marijan Orešković i Damjan Grbac.

Previous articlePijani Opatijac razbio staklo na Mercedesu
Next articleHumanitarna akcija za dječju onkologiju na Kantridi

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here