Home Sport Kranjčar ili Skočić kandidati za bijelu klupu?

Kranjčar ili Skočić kandidati za bijelu klupu?

1376
0

Rijeka se vratila na početak sezone. Opet traži trenera kao što je to bilo nakon smjene Dalića. Tada ustoličeni Ivančić je, naime – odstupio zbog zdravstvenih problema.
Dobili ste broj… Nema više prostora za snimanje novih poruka, glas je s Pamićeva mobitela. Igor Pamić bi pješke došao iz Karlovca do Kantride, ali u okovima je ugovornim sa sadašnjim klubom. Karlovčanima je cilj izboriti prvoligaški status. S Pamićem!

– Ide teško… – reći će predsjednik kluba Ivan Vanja Frančišković.

– Nismo odustali – kazat će direktor Mario Rubeša.

Igor Pamić nema ni licencu, ali direktor tvrdi da to nije problem, ima spreman i diplomski i sve može riješiti u sedam dana.

Rijeka je trenutačno bez trenera. Predsjednik Ivan Vanja Frančišković i direktori Mario Rubeša i Robert Rubčić u telefonskom su vrtlogu. Zvoni stalno…

Aktualne su dvije nove kombinacije. Protiv kojih nemaju “ništa protiv, dapače…”, predsjednik i direktor. Zlatko Cico Kranjčar i Dragan Skočić. Obojica su slobodni.

Bivši uspješni izbornik, Kranjčar, najtrofejniji Dinamov trener, vodio je Rijeku 2002. godine. Nije imao sreće, otišao je nakon serije poraza, izgubivši u Zadru i na Kantridi s Hajdukom 0-1, utakmice koje je po igri trebao dobiti. Jedini je trener kojemu je Kantrida pljeskala i u – porazu.

Dragan Skočić je za kormilom Rijeke naslijedio Scoriju i osvojio Kup. Nakon smjene radio je u Sloveniji gdje je s ljubljanskim Interblockom osvojio Kup i Superkup, ove sezone prošao prvo kolo Kupa Uefe (Zeta Golubovci), a onda se razišao…

Na Kantridi se ne izjašnjavaju. Ali pod hitno moraju riješiti pitanje trenera. Dovesti 16. kormilara u posljednjih deset godina. Od Branka Ivankovića koji je otišao 1998. godine prepustivši mjesto Nenadu Gračanu, do Mladena Ivančića.

Slobodan je i Nenad Gračan, ali tvrdi da ga nitko nije kontaktirao. (Juatrnji.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here