Home Mozaik Kristina pokušala spasiti bebu i umalo je ubila: Poplavila je i prestala...

Kristina pokušala spasiti bebu i umalo je ubila: Poplavila je i prestala disati, evo što je učinila!

86
0
Photo by Pixabay: https://www.pexels.com/photo/baby-sleeping-on-white-cotton-161709/

Christy Clark (28) i njezin suprug Christopher proveli su dan u prirodi s kćerima, a svoju su trotjednu kćerkicu Harper na svakom odmoru vadili iz autosjedalice. Nije ih zabrinjavalo to što im je put do kuće potrajao duže zbog prometnih gužvi, ali kada su stigli kući, počela je noćna mora.

U tom trenutku Kristi je bila uvjerena da će izgubiti bebu, no zahvaljujući liječnicima Harper se brzo oporavila. Konzultant iz bolnice upozorio je roditelje da boravak duži od sat vremena u autosjedalici može uzrokovati gubitak kisika kod novorođenčeta, što se upravo dogodilo Harper.

Svoje traumatično iskustvo sada je odlučila javno podijeliti jer nikada prije nije čula da u tako kratkom vremenu u sjedalici beba može imati tako ozbiljne posljedice.

Usnice malene Harper postale su tamnoplave, čeljust joj je bila stisnuta, a na usta i nos počela joj je izlaziti bijela pjena. Zgrabili su je i odmah odveli u bolnicu.

– Kad smo došli doma, uveli smo Harper u kuću u stolici i tamo je ostala 15-ak minuta. Moj muž ju je tada izvadio i primijetili smo da nešto nije u redu. Usne su joj bile plave, a obrazi crveni. Kad sisa ponekad prestane disati, pa nam je sestra rekla da joj pušemo u lice, ali ovaj put nije pomoglo i počela joj je izlaziti bijela pjena na usta i nos. Bilo je užasno. Nije izgledalo kao normalan napadaj, ali je izvijala leđa i zabacivala glavu, opisala je Christy trenutke prije nego što su stigli u bolnicu.

Srećom, liječnici su malu Harper brzo oporavili i počela je disati. Prenoćila je u bolnici i napravili su sve pretrage. Ispostavilo se da je s njezinim zdravljem sve u redu, a da je krivac napada predugo ostao u autosjedalici.

– Zbog toga želimo podijeliti našu priču i osvijestiti roditelje. Samo dva sata u sjedalu mogla su rezultirati gubitkom bebe, a to je zastrašujuće. Pazite da vaše novorođenčad ne provode previše vremena u sjedalici ako ne moraju. Promatrajte ih i čim primijetite da nešto nije u redu, odmah idite u bolnicu – rekla je Christi.

Previous articleVIDEO: Modrić vanjskom kroz noge suparnika!
Next articleMedvjedev se rugao Đokoviću, pogledajte što je radio!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here