Home Mozaik Kruži brutalan komentar Vedrane Rudan: ‘Ako država siluje Severinu što mogu očekivati...

Kruži brutalan komentar Vedrane Rudan: ‘Ako država siluje Severinu što mogu očekivati druge žene?’ (VIDEO)

375
0

Hrvatska pjevačica Severina nedavno je suočena s gubitkom skrbništva nad svojim devetogodišnjim sinom, što je izazvalo nezadovoljstvo brojnih Hrvata. Uz podršku poznatih ličnosti poput Pamele Ramljak, Adriana De Vrgna, Marijane Batinić, Ellie Dvornik, Emine Jahović, Milice Todorović, Sonje Dvornik, Silvije Dvornik, Nataše Bekvalac, Karmele Vukov Colić, Doris Dragović, Blanke Vlašić, Ecije Ojdanić i Nine Badrić, istaknuta spisateljica Vedrana Rudan također je dala snažnu podršku Severini.

Nakon odluke Vrhovnog suda u Zagrebu, brojni su Hrvati izrazili svoje nezadovoljstvo putem društvenih mreža, a mnogi su se prisjetili komentara Vedrane Rudan. Severina je upravo taj intervju podijelila na svom Instagram profilu kao prvu objavu, ističući hrabrost i iskrenost spisateljice.

‘Budite budale, budite tiho jer ćete biti Severina’

Vedrana Rudan je u emisiji “Jutro na Prvoj” progovorila o slučaju Severine, nazivajući je najmoćnijom ženom u povijesti Hrvatske. Spisateljica je kritizirala sudsku odluku, ističući da je država Hrvatska silovala Severinu kroz pravne postupke i poručila ženama da budu oprezne jer će inače proći poput Severine.

Severina je pohvalila hrabrost Vedrane Rudan, koja je javno istupila i iznijela kritike na račun muškaraca koji su, prema njenim riječima, narušavali njezin život. Pjevačica je istaknula da je Rudanova jedna od rijetkih osoba koja joj je pružila podršku u teškim trenucima.

‘Samo bi moja mater bila gora od nje, a nju držim na lancu’

Severina je ubrzo objavila Vedranine riječi, te joj uputila brojne riječi hvale: “Ne znam čime sam zaslužila njenu ljubav i zaštitu koju mi uvijek pruža. Ne znamo se, ali se volimo. Oduvijek sam je voljela, jer joj nitko nije mogao parirati u razgovoru. I ganuta sam i smijem se. Samo moja mater bi bila ‘gora’ od nje. Mater držim ‘na lancu’ već devet godina. Umjesto moje matere, naših matera, govori Vedrana. Stvarno volim što sam voljena od Vedrane”, napisala je.

Na društvenim mrežama su se pojavili komentari podrške Severini, uz naglašavanje hrabrosti spisateljice Rudan. “Sve je istina”, “Bravo Vedrana”, “Svaka joj je na mjestu, od prve do zadnje”, “Ne daj se Severina, ne daj se”, “Svaka čast Vedrani, ne daj se Severina” – samo su neki od komentara ispod objave na Severininom profilu.

Ova podrška izazvala je veliki odjek među obožavateljima Severine i onima koji prate slučaj, stavljajući fokus na važnost javnog izražavanja podrške u teškim trenucima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here