Home Mozaik Kujicu ostavili u pustinji s tri štenca, ona iskopala rupu da ih...

Kujicu ostavili u pustinji s tri štenca, ona iskopala rupu da ih zaštiti od vrućine (VIDEO)

136
0

Kujica Sandy našla se usred pustinje, sama s troje štenaca. Prestrašena, napuštena i zaštitnički nastrojena mama iskopala je rupu ispod jedinog zaklona od sunca koji je uspjela pronaći i čekala dobre ljude da dođu.

”Sandy smo pronašli ispod spremnika vode. Iskopala je rupu da sebe i štence zaštiti od sunca”, priča za Dodo žena koja je spasila pseću obitelj od temperatura koje se u pustinji penju i preko 50 stupnjeva. “Vidjelo se da je sretna što nas vidi, mahala je repom. Ali gledala je i nas, pa u psiće, kao da nas pita hoćemo li im nauditi. Gledala nas je kao da govori – molim vas, spasite mene i moje štence”, dodala je još žena.

Sandyina spasiteljica kaže da misli da kujicu uopće nije bilo briga za vrućinu niti za to što je napuštena: ”Čim smo je stavili u kavez, znala je da je sigurna.”

Sandy je s tri psića koji su dobili imena Zeus, Zaydar i Zack završila u azilu, gdje je morala opet naučiti kako vjerovati ljudima. Sva tri psića u konačnici su pronašla dom u Kanadi, daleko od pustinje i njenih paklenih vrućina.

Previous articleKinezi upozorili Rusiju oko nuklearnog oružja
Next articleUhvatila sestru i zaručnika na djelu! Objavila video prijevare, a njihova sramotna reakcija šokirala sve! (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here