Home Mozaik Kupio novu kuću, a ispod nje leglo zmija: Nadležni u šoku! (VIDEO)

Kupio novu kuću, a ispod nje leglo zmija: Nadležni u šoku! (VIDEO)

548
0

Sljedeći put prije ulaganja u nekretninu možda ne bi bilo loše uložiti u stručnjake koji će pregledati kuću od krova do podruma, jer nikad se ne zna što se krije u zidovima ili ispod parketa.

Kad kupujemo kuću ili stan, nije važno samo je li dobro izvedena struja i kakve su vodovodne cijevi, je li izolacija kvalitetna ili ćemo čuti susjede kako idu na WC.


Bitno je i ima li žohara u zgradi, miševa u kući, štakora u podrumu, a češće, pogotovo ako je kuća u malo većoj prirodi, skriva li se negdje zmija čegrtuša.

Da, zmije su dio cijelog paketa neugodnosti kada su u pitanju stambeni objekti, a njih je malo teže eliminirati i uhvatiti nego miševe, odnosno otrovati ih poput štakora.

Evo što se dogodilo čovjeku koji je kupio kuću u Teksasu, a kada ju je počeo renovirati, imao je što vidjeti.

Na snimku vidimo kako vadi zmiju za zmijom koje se nalaze ispod trijema kuće, a onda je otvorio kutiju i ostali smo šokirani kao, vjerujemo, i mnogi pratioci ovog TikTok naloga.

– Najviše se bojim da zmija ne upliva u WC školjku i ne ugrize me za štruce 😭

– Zdravstveno osiguranje? Ako je cijela kuća izgorjela, ne znam kako *drži kanister dok telefonira*

– Živiš moju noćnu moru 😅

@alleybeckstanley Big country snake removal cares about the snakes as much as the people they work to protect! Amazing crew. #rattlesnake #westtexas #foryou #snake ♬ Oh No – Kreepa

Samo su iz nekih tiktokerskih komentara. Svakako smo se naježili, možda ne bi škodilo da doista pustimo da se sve pretvori u pepeo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here