Home Biznis Kvarner Festival oduševio klijente BKS Banke

Kvarner Festival oduševio klijente BKS Banke

1220
0

bks-bank_kvarnerfestivalIzvedbom Purpur in Jeans, orkestar Purpur priuštio je slušateljima neprikosnoveno glazbeno iskustvo. Brojni gosti tako su uživali u ovoj nesvakidašnjoj izvedbi u kraljevskom ambijentu Hotela Kvarner u Opatiji.
Opatija, rujan 2016. – „Posjet Kvarner Festivalu za mene nije samo kulturni vrhunac godine, već me svaki put iznova veseli provesti posebnu večer s našim partnerima i klijentima u Hrvatskoj“, rekla je Herta Stockbauer, predsjednica Uprave BKS Bank AG. Čarobna večer provedena je uz koktel te noći u kasno ljeto.
Purpur orkestar je u prekrasnoj Kristalnoj dvorani predstavio narodna i klasična djela na jedan sasvim novi način i u novoj interpretaciji.
BKS Bank d.d. je već osam godina prisutna na hrvatskom tržištu. Poslovnicama u Rijeci i Zagrebu pruža usluge privatnim osobama i tvrtkama. Predsjednik uprave Goran Rameša, zajedno s članom uprave Christianom Pettingerom, zaslužan je za pozitivan razvoj poslovanja tvrtke kćeri u Hrvatskoj. Uskoro će tako BKS Bank d.d. postati prva banka poslovnica u Hrvatskoj koja je pripojena svojoj krovnoj kompaniji – BKS Bank AG. Istovremeno, BKS leasing Hrvatska d.o.o. nastavlja s pružanjem leasing usluga kao i do sad.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here