Home Sport Kvržić: Nisu modri vanzemaljci

Kvržić: Nisu modri vanzemaljci

973
0

rijeka-dinamo_p Na Kantridi su večeras i službeno stavili točku na zimski prelazni rok. Marko Lešković i Zoran Kvržić obavili su večeras liječnički pregled te je time njihov ugovor potpisan s riječkim prvoligašem prije tjedan dana postao važeći. Nasmijana lica dvojice mladih igrača odavala su zadovoljstvo.

Pa naravno da smo zadovoljni, stigli smo u ovako veliki klub kao što je Rijeka, kratak je za početak bio Kvržić. Kimanjem glave njegove je riječi potvrdio i Lešković pogledavši odmah prema ljetu.

Ostajemo u Osijeku do ljeta. Dat ćemo sve od sebe da se pokažemo u što boljem svijetlu, da na ljeto dođemo spremni i pokažemo da smo istinska pojačanja, rekao je Lešković.

Sastat će se Rijeka i osijek ovoga proljeća. Susret koji ovaj dvojac vidi kao priliku za dokazivanje. To nam je prilika da se nametnemo novom treneru. Bolja nam se ne može pružiti, uz osmijeh će Kvržić.

To nam je samo motiv više za pokazati našu igračku kvalitetu. Učinit ćemo sve u toj utakmici kako bi Osijek pobijedio, ali to nam je i prilika da se pokažemo našem novom klubu i navijačima, dodao je na temu međusobnog sraza Lešković.

O novom klubu i gradu iscrpne su informacije dobili od Vargića i Jugovića, dvojice bivših i budućih suigrača.

Danas smo bili s njima, popili piće i popričali o svemu. Kažu da im je tu super, da su se odlično uklopili. Jako su zadovoljni. K tome znam mnoge igrače iz mladih reprezentacija i neće biti problema oko prilagodbe, rekao je Lešković.

Nezaobilazna su tema bili i susreti s Dinamom. Onaj prekjučerašnji u Gradskom vrtu, kao i onaj nedjeljni u Maksimiru. Momčad mora dati sve od sebe na terenu. Nisu oni vanzemaljci, bez puno filozofije ponudio je recept za uspjeh Kvržić.

Može se Dinamo pobijediti, uostalom vidjeli ste i sami. Bili smo borbeni i pokazali da smo prava ekipa i ako Rijeka uđe s takvim angažmanom, neće Zagrepčanima biti lako, završio je Lešković.(radio rijeka)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here