Home Najnovije Last minute ponuda: Intenzivni tečaj talijanskog jezika već od 1080 kn! Upisi...

Last minute ponuda: Intenzivni tečaj talijanskog jezika već od 1080 kn! Upisi još danas

1645
0

Jeste li znali da se, prema podacima UNESCO-a, 60% svjetskog umjetničkog blaga nalazi na području Italije? Neki od naslavnijih umjetnika, od Giotta do Michelangela, bili su Talijani. Još od rimskoga doba Italija izvozi svoju kulturu u ostale dijelove Europe i šire. Talijanska književnost, glazba, opera, film, likovna umjetnost, moda, dizajn i gastronomija poznati su širom svijeta. Upravo poznavanje talijanskog jezika omogućuje bolje razumijevanje bogate talijanske kulture. Talijanski je jedan od najromantičnijih jezika na svijetu te je jedan od jezika koje je najlakše naučiti čitati, pisati i izgovarati.

Talijanski je romanski jezik s oko 62 milijuna govornika, od kojih većina živi u Italiji. Službeni je jezik u Italiji i San Marinu, te u švicarskim kantonima Ticino i Grigioni. Uz latinski je drugi službeni jezik u Vatikanu, uz slovenski je službeni u slovenskim primorskim općinama Koper, Izola i Piran, te se uz hrvatski koristi i u Istri i u Rijeci. Dosta je raširen i među potomcima iseljenika u Luksemburgu, SAD u, Kanadi, Argentini, Brazilu i Australiji. Dobro ga poznaju žitelji Malte, gdje je bio jedan od službenih jezika do 1934., a u manjem opsegu govori se i u bivšim afričkim kolonijama Italije, kao što su Somalija, Libija i Eritreja. Talijanski je peti po redu jezik na svijetu koji se uči u školama (poslije engleskog, francuskog, španjolskog i njemačkog) te 19 jezik na svijetu po broju govornika.

Za ovu jesen zato su za Vas u Fluminensiji pripremili INTENZIVNE TEČAJEVE talijanskog jezika, prilagođene polaznicima koji u kratkom roku žele naučiti jezik ili osvježiti svoje dosadašnje znanje talijanskog jezika. Intenzivni tečajevi odvijat će se 3 puta tjedno po 2 školska sata u večernjem terminu. Radit ćete u malim grupama po udžbenicima renomiranih inozemnih izdavača.

Cijena za 30 sati tečaja je 1200 kn (2 x 600 kn). Popust od 10% vrijedi za  studente, nezaposlene i jednokratne uplate.

Za polaznike koji zbog obaveza ne mogu pohađati redovito nastavu pripremili smo INDIVIDUALNE tečajeve talijanskog jezika potpuno prilagođene željama i potrebama polaznika.

Upisi traju do ponedjeljka 24.9., kada počinje nastava.

Predbilježite se putem e-maila fluminensia@rijekadanas.com!

tel.095/233-5001 

 Više o samim tečajevima i cijenama tečaja pogledajte na sljedećem linku: https://www.rijekadanas.com/fluminensia-strani-jezici/

(promotivni članak)

Previous articlePogledajte kamo odlazi najviše sredstava Europske unije
Next articleNapad na Iran bi pokrenuo 3. svjetski rat