Home Mozaik Lazanje kuha u perilici suđa: Okorjela je škrtica, a tek da vidite...

Lazanje kuha u perilici suđa: Okorjela je škrtica, a tek da vidite kako se kupa, bljak!

169
0

U vrijeme velikih poskupljenja gotovo da nema osobe koja ne pokušava štedjeti na sve načine. Mnogi pokušavaju primijeniti razne metode koje bi im omogućile da uštede više, no ima i onih koji idu u krajnost.

Među njima je Stephanie Bennett, medicinska sestra koja ima stalan posao i dobre prihode. Kako bi uštedjela, hoda po mraku između prostorija u stanu, noseći sa sobom lampu koju postavlja i pali samo u sobi u kojoj će boraviti kako bi nešto pronašla. Tvrdi da na taj način samo na struji uštedi oko 60 dolara, odnosno oko 55 eura mjesečno.

Stephanie je s razlogom dobila nadimak najveća škrtica, a koliko daleko ide govori činjenica da skuplja dlačice i druge ostatke svježe oprane odjeće koji su završili na dnu bubnja. Od njih izrađuje improvizirane čuperke kojima skida lak s noktiju i koristi ih za šminku.

“Stephanie ima dobar posao, radi u liječničkoj ordinaciji. Uštedjela je puno novca, ali ne želi ga potrošiti. Smiješno je kako živi, ​​ali ja je volim i prihvaćam takvu kakva je”, kaže Patrik.

I to nije sve. Stephanie štedi i na vodi za kuhanje tjestenine, pa istu vodu koristi više puta. Ubrizgavanjem precizno mjeri količinu deterdženta za pranje rublja koju treba staviti u perilicu.

Kaže da svaku vrstu hrane i pića u kući, koje drži u posebnim posudama, zna maksimalno iskoristiti. Koliko je predana štednji pokazuje sljedeća situacija. Kad kupuje u supermarketu, banane prije vaganja oguli, baš kao što grožđe očisti od grana i na vagu stavi samo bobice. Ako vam se to čini bizarnim, ima još toga. Stephanie kuha u perilici posuđa, pažljivo zamatajući posude kako voda ne bi ušla u hranu dok se rublje suši oko nje.

Tako kuha hrenovke, sprema lazanje, jer joj je to draže od trošenja struje za pripremu jela.

Previous articleFotografi u Istanbulu gledali u Knoll Doll dok se nije pojavila ona!
Next articleMuškarac se zadovoljavao bočicom dezodoransa i završio u bolnici: Liječnik odmah morao izvaditi skalpel (FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here