Home Mozaik Legendarni bend “Vatrogasci” napravili parodiju na pjesmu Baby Lasagne

Legendarni bend “Vatrogasci” napravili parodiju na pjesmu Baby Lasagne

270
0
SmartSize
SmartSize

Mladi talent Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, zasjao je  na pozornici Dore osvojivši srca žirija i publike svojom zaraznom pjesmom “Rim tim tagi dim”. Iako je početak njegove glazbene avanture bio poprilično neobičan, Baby Lasagna je pokazao da talent i strast mogu nadjačati sve prepreke.

Ovogodišnja Dora pamtit će se po mnogim smiješnim, neugodnim i kontroverznim trenucima, ali svakako će biti zapamćena i po tome što je pobjednik, Baby Lasagna, ušao u natjecanje kao rezerva te na kraju završio kao pobjednik.

Unatoč tome što žiri nije pružio inicijalnu podršku njegovoj pjesmi, Baby Lasagna je svojom izvedbom osvojio srca publike i pokazao svoj neosporni talent. Njegova pjesma sada će predstavljati Hrvatsku na prestižnom Eurosongu u švedskom Malmöu u svibnju.

I dok se mnogi već pitaju kakav će uspjeh Baby Lasagna postići na Eurosongu, legendarni bend Vatrogasci, poznat po svojim parodijama i komičnim obradama pjesama, već su se uhvatili posla. Njihova obrada pobjedničke pjesme Dore već je u pripremi, naravno, u njihovom prepoznatljivom stilu. A da bi štos bio još bolji, pjesmu su preveli i na hrvatski jezik.

No, više nego s pjesmom, kroz svoju obradu više se “sprdaju” sa samom Dorom, a kako to zvuči i izgleda pogledajte u video spotu:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here