Home Najnovije Leipzig šalje Dinamu ponudu. Nijemci žele otkupiti već dogovoreni bonus

Leipzig šalje Dinamu ponudu. Nijemci žele otkupiti već dogovoreni bonus

218
0

Poznato je kako Dinamo ima pravo na zaradu od budućeg transfera Joška Gvardiola (21) iz RB Leipziga. Podsjetimo, Nijemci su Dinamu platili 20 milijuna eura na ime transfera, a Dinamo je pri potpisu dogovorio i 20 posto zarade od Gvardiolove iduće prodaje. Već dugo se piše o rekordnom transferu hrvatskog reprezentativca, u kojem bi Leipzig mogao zaraditi od 100 do 120 milijuna eura, što znači da bi Dinamo mogao profitirati oko dodatnih 20 milijuna eura.

Indexu je pak potvrđeno da Nijemci razmišljaju o otkupu bonusa, čime bi poništili dogovoreni postotak Dinamove zarade. Taj bi iznos bio manji od 20 milijuna eura, a prema nekim informacijama Dinamo više nema pravo na 20, nego na 15 posto od budućeg Gvardiolovog transfera s obzirom na to da je u sezoni kad je potpisao za Leipzig ostao do kraja u Dinamu, za što su Nijemci Dinamu plaćali bonuse.

Leipzig bi ekspresno uplatio Dinamu novac, a hrvatski prvak ne bi morao čekati Gvardiolovu prodaju kako bi zaradio. Navodno bi Leipzig Dinamu uplatio pet milijuna eura i tako sebi omogućio stopostotnu zaradu od sljedećeg Gvardiolovog transfera. Ostaje vidjeti hoće li Dinamo prihvatiti ovu ponudu.

Previous articleZašto je zdrava prehrana priuštivija od nezdrave?
Next articlePogledajte kako je Kovačić rasplakao Ademija

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here