Home Najnovije Leko: Ne mogu obećati titulu

Leko: Ne mogu obećati titulu

73
0

Nekadašnji veznjak Hajduka Ivan Leko (44) vratio se na Poljud u ulozi trenera. Postao je peti trener splitskog kluba u posljednje dvije godine, a klupu je preuzeo od Mislava Karoglana. Najveći uspjeh Lekine trenerske karijere do sada je titula prvaka Belgije s Club Bruggeom, a na svojoj prvoj press-konferenciji u ulozi Hajdukovog trenera odgovarao je na brojna novinarska pitanja.

“Normalno da svi kojima je Hajduk u srcu sanjamo o tituli, ali ne želim pričati o tome. Želim da na kraju mog posla ovdje ljudi kažu da sam napravio nešto. Rezultat u kratkom roku nitko ne može garantirati, pa ni ja. HNL je narastao. Vidjeli smo da smo na Mundijalu imali više igrača iz HNL-a koji su bili bitni za Hrvatsku. Imam veliki respekt za ligu. Gledao sam Hajduk kad god sam mogao, ali jedna stvar je gledati, a druga trenirati s tim igračima. Veselim se upoznavanju mojih igrača i početku zajedničkog rada. Želim stvoriti tim i napraviti vjeru da je u nogometu sve moguće. Onda ćemo vidjeti gdje su nam i koliki su nam limiti.”

Cijeli izvještaj pogledajte na linku.

Previous articleNesuđeni splitski svećenik čije je opatijsko gej vjenčanje bilo hit: “Ni pod razno se nisam htio vratiti u Split”
Next articleŠpanjolci među najzanimljivije stadione uvrstili Kantridu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here