Home Najnovije VIDEO: Let 3 maskirani u kardinale krstili albume

VIDEO: Let 3 maskirani u kardinale krstili albume

1315
2

Nakon više mjeseci priprema i najava dva kultna albuma domaće rock scene, “Two Dogs Fuckin” i “El Desperado”, znamenite riječke skupine Let3 nedavno su doživjeli svoja reizdanja, a danas i prvu promociju. Dečki su, odjeveni u kardinalske halje, u riječkom Dallas Music Shopu, svoje albume krstili svetom vodom, a isto će ponoviti 17. prosinca u 13 sati na promociji Zagrebu, u Dallasovom dućanu u Masarykovoj 6.

 
Prekršteni CD-ovi ne vrijede ni pet lipa i upravo za toliko novaca će se moći kupiti, ali samo u ograničenom broju za najbrže vjernike. Oni malo sporiji moći će dobiti oprost od Leta3 i time skratiti vrijeme u čistilištu za tjedan dana. Oba albuma brojni su mediji nazvali ključnim albumima riječke i hrvatske diskografije koji i danas, dva desetljeća nakon stvaranja, zvuče jednako moćno, snažno i uvjerljivo. Albumi su reizdani na CD-u i vinilu, a omot vinila bit će identičan originalu, dok će knjižica CD-a, uz istu naslovnicu, biti obogaćena ekskluzivnim bonus materijalima, tekstovima i fotografijama.

let1

 

Uz remasteriran zvuk, neobjavljene snimke i rijetke live verzije, ova reizdanja predstavljaju vrhunske proizvode koji će oduševiti sve generacije fanova. Osim svega ovoga, u pripremi su čak četiri videospota snimljena na koncertima u rupi prošli listopad, “Niotkuda“, “U rupi od smole“, “Armada“ i “Pokvarena žena“. Redateljska palica naći će se u rukama Radislava Jovanova Gonza, autora kultnih spotova za “Dijete u vremenu“, “Naftu“ i “Profesora Jakova“. (foto: net.hr)

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here