Home Mozaik LET 3: Ne želimo Severinu, novac i slavu već nježan, intimni susret...

LET 3: Ne želimo Severinu, novac i slavu već nježan, intimni susret s Papom

1377
1

Članovi Leta 3, riječkog benda posebno eksponiranog nakon gostovanja u emisijji Nedjeljom u 2, objavili su ovih dana novogodišnji proglas u kojem ističu da žele ‘intimni susret sa Svetim Ocem’. Ovo je prioćenje upućeno medijima, s poantom članova benda kako ni njima nije sasvim svejedno što se njihovo djelo u zadnje vrijeme ‘u najširoj javnosti jednodimenzionalno povezuje s guzicama, pederastijom, oružanim isprdcima i slično’. “Ali nije tako, i mi smo od krvi i mesa. Očevidno nam nije svejedno jer nam u ove praznične dane puca, bre, IQ od razmišljanja’, stoji u priopćenju Leta 3.

“Čak i Let3 može biti pogrešno shvaćen! Kakva zbrka oko emisije “Neđeljom u 2”! U pripremnim dogovorima gospodinu Satankoviću sa HTV-a pojasnili smo što u biti želimo obznaniti svijetu u njegovoj emisiji. Međutim on je (vjerojatno i ona baba Hloverka) onemogućio izražavanje upravo te naše spiritiualne želje najprije prekidajući nas usred inspiracije, a zatim cenzuriranjem dodatne naše izjave, napravljene za naknadni godišnji pregled vrhunaca emisije “Neđeljom u 2″”, smatraju članovi Leta 3.

“Pred cijelim svijetom se otkrivamo i obznanjujemo: naša najveća želja nije novac niti slava, nit je Severina ili sarma nego je nježan, intimni susret Let3-a sa Svetim Ocem. Tu svjetlost, taj spiritus-movens želimo sebi i Papi u Novoj, 2009. godini! To bi promijenilo štošta, Papu Ratzingera i nas sigurno, a možda i kapitalizam, muslimane, cijeli svijet i Čačak”, priopćili su Letovci.

1 COMMENT

  1. E da su face u nadbiskupiji pokusali bi oragnizirat susreta Letovaca s papom. Tko zna kakvo bi dobro iz toga proizaslo?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here