Home Mozaik Let 3 sinoć održao koncert u Beogradu, turbofolk pjevačica rasprodala Zagreb

Let 3 sinoć održao koncert u Beogradu, turbofolk pjevačica rasprodala Zagreb

456
2
Let 3, autor: Franko Kelam

Riječka grupa Let 3 sinoć je održala koncert u Beogradu, a iste je večeri Goran Karan također nastupio u srpskoj prijestolnici.

Nakon koncerta u Novom Sadu, Let 3 nastupio je u dvorani Amerikana beogradskog Doma omladine gdje je pred raspjevanom publikom izveo svoje najveće hitove.

Neke od obožavateljica pojavile su se na koncertu s nalijepljenim brkovima, prepoznatljivim simbolom grupe. 

Goran Karan iste je večeri u mts dvorani održao koncert U srcu Beograda, na kojem je oduševio publiku pjesmama iz svog opusa, a posebno su ih razveselili hitovi Vagabundo i Lolita. 

Inače, Karan je na istom mjestu prošlih godina održao ukupno tri koncerta. Nastupio je pred beogradskom publikom 2018., 2019. i 2022. 

Podsjetimo, ovih je dana vijest da je turbofolk zvijezda Aleksandra Prijović rasprodala čak tri koncerta zakazana za prosinac ove godine u Areni Zagreb izazvala burne reakcije javnosti. Nakon što je treći koncert rasprodan u jednom danu srpska pjevačica dodala je i četvrti koncert. (index)

Previous articleBalkanac otišao na Tajland na momačko putovanje i doživio neugodno iznenađenje u spavaćoj sobi
Next articleOdvezao auto na servis, pa doživio živčani slom: sjeo u auto i čekao ženu, dok je ona plaćala u naturi automehaničaru

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here