Home Mozaik Let odgođen 24 sata: stjuardese su bile pijane nakon noći ekscesa

Let odgođen 24 sata: stjuardese su bile pijane nakon noći ekscesa

118
0

Tri članice posade leta British Airwaysa nisu se pojavile na gateu: rekle su da su bile opljačkane u Rio de Janeiru, ali policija je otkrila istinu

Pravu ludu noć provele su u Rio de Janeiru članice posade Boeinga 787-9 British Airwaysa. 5. rujna se nisu pojavile na poslu kada je zrakoplov iz Rija za London trebao poletjeti. Objasnile su da su opljačkane, no malo pomalo su isplivali detalji, a prema zaključcima istrage Specijalne turističke policije sve su izmislile kako bi izbjegle kaznu zrakoplovne kompanije.

Njih tri su izgubile službene telefone tijekom noći koja je započela na popularnom turističkom mjestu u lučkom području Rio de Janeira. Zatim su uočene kako traže drogu u Complexo do Alemão, u sjevernom dijelu grada gdje je jedna od njih spašena nakon što je pronađena bez svijesti na ulici. Na kraju zabave, druge dvije hostese otišle su piti u drugi bar u četvrti Vaz Lobo gdje su također opljačkane i pronađene na ulici pod utjecajem alkohola.

Sada će biti optužene za lažno prijavljivanje i prijeti im kazna od šest mjeseci do godinu dana zatvora. Zrakoplov je zatim 7. rujna poletio s 24 sata zakašnjenja. British Airways je rekao da se nitko od dotičnih nije vratio u službu.

Previous articleArgentina za predsjednika izabrala potpunog luđaka?
Next articleSrbija slavila povijesni uspjeh, a onda shvatila što će joj napraviti Hrvatska!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here