Home Najnovije Linić nudio kvalitetna rješenja, Jovanović kritizirao rekonstrukciju

Linić nudio kvalitetna rješenja, Jovanović kritizirao rekonstrukciju

1064
7

Saborski zastupnik SDP-a Slavko Linić izjavio je na današnjoj tiskovnoj konferenciji da SDP nudi kvalitetna rješenja koja znače promjenu situacije, za smanjenje deficita, normalno poslovanje gospodarskih subjekata, rasterećenje plaća, novi zakon o doprinosima, o reguliranju visine kamatnih stopa.
– SDP će i ubuduće biti kritičan, jer je širenje optimizma bez promjena obmanjivane građana’, rekao je Linić, a novoj ministrici Dalić poručio je da ubuduće bude uspješnija nego dosad kao savjetnica Vlade.

Linićev stranački kolega Željko Jovanović ustvrdio je kako nikakva rekonstrukcija Vlade ne može pomoći kad je na čelu Vlade Sanaderova nasljednica, zapisničarka, najbliža suradnica i prijateljica Jadranka Kosor.
– Novi potpredsjednik postaje osobni Sanderov izum, njegovo potrčkalo Jandroković, ministar korupcijske klime Kalmeta ostaje na svom mjestu, a njegov državni tajnik Bačić, koji je šutke pratio nastanak blagodatne korupcijske klime, novi ministar, ustvrdio je Jovanović.

7 COMMENTS

 1. SDP-u treba dati drugu šansu jer nas jedino oni mogu izvući iz “zemljine utrobe” u koju su nas ugurali
  HDZ-ovski lideri pod parolom OBEĆAJ NIŠTA TE NE KOŠTA” ! Narod sve plaća i svoje (izbori) i njihove obmane.
  Linić je sposoban ekonomista kojem treba ukazati povjerenje..
  Kad je gđa.Kosor došla na “vlast” bila sam oduševljena sa izrekom “Napokon žena…žena zna žena razumije” ali neki ljudi
  ne vide ni pored širom otvorenih očiju a u ovom periodu “njihove” vladavine nad našom zemljom nadvila se velika magla i
  grmi i sijeva ali vrijeme se ne mjenja.

 2. ajde da nas je i romana jerković na ovom portalu počastila svojim komentarom 🙂 kako obiteljski biznis, jel treba oprostiti još koji dug?

 3. silvia Kada su tako dobri ekonomisti zašto Rijeku i Zagreb na učine prosperitetnim gradovima. Zašto to svoje znanje i stručnost ne iskažu na lokalnoj razini ,a ne samo da se vade poskupljenjima i uvođenjem lokalnog harača.po njihovim postupcima čini mi se nažalost da su počeli kopirati HDZ na lokalnoj ,šta znači da nemaju apsolutno nikakve vizije osim sebi spremiti u džep. Jovanović već postaje smiješna lutka na Linićevoj uzdi, kao i Z. Milanović.

 4. Mogao je gosp. ili sta je vec Jovanovic, kao veliki borac protiv korupcije se izjasniti otkud njegovom stranackom kolegu Vrhovniku, vila u vrijednosti 3,5mil eura.

 5. Jovanovic nije veliki borac protiv korupcije nego veliki borac protiv HDZ-a. Linica i Vrhovnika i slicne mu ne diraj!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here