Home Mozaik Linux akademija u Spiritu

Linux akademija u Spiritu

928
0

Udruga SPIRIT pokreće novi projekt, kao i uvijek na osnovu promišljanja što našem gradu “fali”. Riječ je o naprednim grupama za učenje slobodnog softvera i rada na njemu u poslovnim okruženjima. Ova su znanja u Rijeci ili nedostupna ili jako skupa, stoga smo pridruživanjem novih članova udruge koji su dobri poznavatelj ovih tehnologija, odlučili pokrenuti pokusni projekt naziva OTVORENI KOD. OtvoreniKod će Vam nuditi edukaciju iz sljedećih tehnologija:

1) Linux CentOS

2) Računalne mreže

3) PHP i MySQL

4) Asterisk

Možete se osposobiti za obavljanje poslova Linux Sistem Administratora, Linux Sistem Inženjera, Mrežnog Administratora, Mrežnog Inženjera, PHP Developer, Senior PHP Developer te Asterisk Administratora.

Programi su podjeljeni po razini predznanja, tako da se Administrator smatra početničkim stupnjem, a Inženjer / Senior naprednim stupnjem. Polaznik može upisati napredni stupanj samo ako zadovolji na ispitu predznanja ili ako je završio početnički program u OtvorenomKodu. Programi su podjeljeni u više cjelina po 25 školskih sati u trajanju od 45 minuta. Cjeline:

· Linux Sistem Administrator, 25 školskih sati
· Linux Sistem Inženjer, 25 školskih sati
· Mrežni Administrator , 25 školskih sati
· Mrežni Inženjer, 25 školskih sati
· PHP & MySQL Developer, 25 školskih sati
· Senior PHP & MySQL Developer, 25 školskih sati
· Asterisk Administrator, 25 školskih sati

Ovih će dana na web stranicama Spirita (www.spirit-ri.hr) biti postavljen poziv za FREE DAY na kojem će se moći dobiti više informacija, a najbolji put da saznate nešto više u svemu je da pošaljete email Spiritu. info@spirit-ri.hr (facebook: Spirit Rijeka)

Previous articleKomadina zatražio žurno izvješće o zapošljavanju Linićevih partnera s briškule
Next articlePićan izgubio spor protiv Rockwoola

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here