Home Najnovije Livaja: Tko je sljedeći? To je na predsjedniku

Livaja: Tko je sljedeći? To je na predsjedniku

108
0

Najbolji strijelac SuperSport HNL-a iz prošle sezone, na početku ove nastavio je u istom stilu. U prvom kolu postigao je gol za potvrdu Hajdukove pobjede 2:0 kod Istre na njemu omiljenom stadionu. Prošle sezone je naime tamo zabio hat-trick. Ovako to komentira: “Da, dao sam im pet, šest golova. Najbitnije je da mi igramo dobro, ne opterećujem se s brojkama. Drago mi je da mogu pomoći momčadi.”

Livaja ističe da na početku sezone umjetnički dojam ne može biti najbolji: “Sretan sam zbog pobjede na otvaranju sezone. Svi znamo kako je prva utakmica teška. Odigrali smo rutinski, iako su nam nedostajali neki igrači. Na dobrom smo putu. Nedostajalo je svježine u posljednjoj trećini gdje smo trebali neke stvari bolje odigrati. Ali kao što sam rekao, prva utakmica je i možemo biti zadovoljni, uzeli smo tri boda i idemo dalje.”

Idol Hajdukovih navijača osvrnuo se i na to što su hajdukovci ispunili tribine stadiona u Puli: “Želim im se zahvaliti. Na svakom gostovanju prati nas puno navijača. Daju nam ogromnu podršku i nadam se da ćemo ispuniti njihove želje ove sezone.”

Oni pak pjevaju da “samo jednu želju imaju, da Hajduk prvak bude…”, a Livaja im odgovara: “Nadam se da je ovo sezona u kojoj ćemo napraviti još veći iskorak.” Za ostvarenje tog iskoraka Hajduk je novim ugovorima vezao ključne igrače.

Lovre Kalinić potpisao je do 2025., a Livaja do 2027. Na pitanje “Tko je sljedeći?” Livaja odgovara: “To je na predsjedniku i upravi kluba. Igramo kući pred svojom publikom, pred svojim prijateljima za klub koji volimo. I za Lovru i za mene je ova odluka normalna.”(Index.hr)

Previous articleDambrauskas: Više bih volio da se igra utakmica s Rijekom
Next articleRijeka danas saznaje mogućeg protivnika u 3. pretkolu Konferencijske lige

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here