Home Sport Prijateljska utakmica: Udinese – Rijeka 4:1 (FOTO)

Prijateljska utakmica: Udinese – Rijeka 4:1 (FOTO)

1032
0

Na stadionu Friuli u Udinama odigran je prijateljski susret između Udinesea i Rijeke. Friulani su u prvom poluvremenu igrali s drugom, a u drugom s trećom postavom. Igrači Udinesea su u utakmicu krenuli furiozno i nakon pola sata utrpali Riječanima 4 gola. Strijelci za Udinese bili su Corradi u 6. i 13 minuti, Floro Flores u 18. i Lodi u 30. minuti. U tim trenucima je izgledalo da će Rijeka doživjeti novu rezultatsku katastrofu poput one nedavno u Maksimiru. Ipak, u 35. minuti ‘bijeli’ su smanjili na 4:1 nakon dosuđenog kaznenog udarca kojeg je uspješno realizirao Fernandez. Pokazalo se da je to i konačni rezultat. Do kraja susreta mreže su mirovale na obje strane.

Trener domaćih Pasquale Marino bio je iza utakmice vrlo zadovoljan igrom svoje momčadi, ne želeći se puno baviti igrom Rijeke
– Dobio sam pozitivan odgovor od svoje ekipe vezan uz njihovo trenutno fizičko stanje. Zadovoljan sam agresivnom igrom mojih igrača koji su dobro zatvarali prostor i stvarali pritisak na suparnika. (tgolubicic)

Previous articleDrugi dan Syraca Cupa: Dvije pobjede Petre Kliba
Next articleAlkoholne pripreme Bilić Boysa: Anasa Sharbinija mrtvog pijanog unosili u hotel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here