Home Sport Ljubavnica nogometne zvijezde donijela DNK test njegovoj supruzi: ‘Govorila sam mu da...

Ljubavnica nogometne zvijezde donijela DNK test njegovoj supruzi: ‘Govorila sam mu da naša kći ne može biti tajna, ona je osoba’

225
0

U posljednjem medijskom izvještaju koji potresa svijet nogometa, Lauryn Goodman je odlučila koristiti DNK test kao snažan dokaz koji otkriva nevjerničko ponašanje zvijezde Manchester Cityja, Kylea Walkera. Prema informacijama koje prenosi Daily Mail, Goodman je supruzi nogometaša, Annie Kilner, pokazala rezultate DNK testa kako bi dokazala da je Walker biološki otac njezine kćeri, prenosi Daily Mail.

Ovaj skandal doveo je do izbacivanja Walkera iz obiteljskog doma od strane Kilner, dok se istovremeno tvrdi da je Goodman trudna po četvrti put s nogometašem. Walker, koji već ima troje djece s Kilner i dvoje s Goodman, suočava se s optužbama o dvostrukom životu, skrivanju tajni i pokušaju izbjegavanja suočavanja s istinom.

Lauryn Goodman je otkrila kako su vođena saslušanja u vezi s njihovom kćeri, uz razmjenu papirologije i pravne sastanke. Ona je naglasila da je Annie Kilner morala znati istinu prije nego što informacije postanu javne, ističući kako je Walker bio zadovoljan skrivanjem istine te je imao strah od mogućih posljedica koje bi nastupile kad bi Kilner saznala za njegovu dvostruku obitelj.

Prijatelji tvrde da nije razaračica brakova

“Bila sam stalno uz njega govoreći mu da naša kći ne može ostati tajna, da je ona osoba”, izjavila je Goodman. Dodala je kako nije imala namjeru nanijeti bol ili razbiti brak, već je željela da odrasli preuzmu odgovornost za situaciju. Annie Kilner je, kako tvrdi Goodman, tražila dokaze te joj je pokazala rezultate DNK testa. Goodman opisuje Kilner kao hladnu i smirenu osobu koja je već sumnjala u vjerojatnost da je Walker otac njihove djece.

Unatoč medijskoj pažnji koja prati ovaj skandal, prijatelji Lauryn Goodman tvrde da nije razaračica brakova te da se suočava s izazovima s kojima pokušava odrasti njihova djeca bez očeve prisutnosti. “Nije ništa loše učinila”, brani je njezina prijateljica, sugerirajući da je situacija kompleksna te zahtijeva zrelo i suosjećajno suočavanje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here