Home Najnovije Ljubičić o interesu klubova za njega: Ima tu istine i neistine

Ljubičić o interesu klubova za njega: Ima tu istine i neistine

92
0

Bivši napadač Hajduka, sada član austrijskog LASK-a, Marin Ljubičić (21), bit će dio U-21 hrvatske reprezentacije koja će s Izraelom 23. ožujka i Engleskom 28. ožujka odigrati prijateljske utakmice u sklopu priprema za Europsko prvenstvo. Ljubičić je na konferenciji za medije govorio o prelasku iz Hajduka u LASK, za koji je zabio 15 golova u sezoni.

“Na početku je bilo odlično. Krenuo sam dobro, pa sam dobio crveni karton koji me zeznuo. Onda je došla stanka s golovima, pala je forma, kao i cijela ekipa. No u zadnje dvije utakmice zabio sam dva gola, mogu biti zadovoljan i treba samo tako nastaviti”, rekao je Ljubičić. “Dobro su me prihvatili. Sve je krenulo kako treba. Rekao bih da je dobar period otkako sam otišao”, dodao je.

Novinari su ga pitali gode li mu glasine o interesu jačih klubova. “Dobro to dođe za samopouzdanje, pogotovo za napadača. Ima u tome istine i malo neistine. Klasika, uvijek isto. Moram biti fokusiran na sebe i na rad. Ostalo će doći”, odgovorio je Ljubičić.

“Moramo se pripremiti najbolje što možemo. Ovo nam je posljednja priprema za Europsko prvenstvo koje dolazi na ljeto”, izjavio je Ljubičić. Komentirao je konkurente u napadu mlade reprezentacije. Izbornik Igor Bišćan, uz Ljubičića, od napadača je pozvao: Gabriela Vidovića, Antonija Marina, Luku Stojkovića, Roka Šimića, Diona Drenu Belju, Matiju Frigana i Ivana Dolčeka.

“Rekao bih da je najveća konkurencija u napadu. U A reprezentaciji također ima dosta napadača. Neki nisu pozvani, a možda zaslužuju. Tu smo kako bismo radili najbolje što znamo. Na izbornicima je staviti i izabrati igrače koje žele da igraju”, izjavio je Ljubičić.

Ljubičić je govorio i juniorskoj momčadi Hajduka koja se plasirala u polufinale Lige prvaka mladih. “Gledao sam. Ne čujem se s njima, oni su mlađi, nismo se toliko podudarali. Što reći? Gledao sam. Ponos. Doma kod mene je bila ludnica kad su bili penali. Sad u Nyon protiv Milana koji je možda favorit, ali nadamo se pozitivnom i da se ide to osvojiti, rekao je Ljubičić.

Previous article‘Oči su joj bile mrtve, beživotne’: Djevojčica umrla nakon što je pojela svoj omiljeni slatkiš, doktori otkrili užas
Next articleProcurio video proslave rođendana Brucea Willisa, mnogi su primijetili znakove bolesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here