Home Mozaik Procurio video proslave rođendana Brucea Willisa, mnogi su primijetili znakove bolesti

Procurio video proslave rođendana Brucea Willisa, mnogi su primijetili znakove bolesti

147
0

Demi Moore je na Instagramu objavila snimku rođendana Brucea Willisa, a obožavatelji primjećuju očite znakove demencije

Bruce Willis jučer je slavio 68. rođendan u krugu obitelji, trenutak druženja s najdražima ovjekovječio je u videu koji je na društvenim mrežama podijelila njegova bivša supruga Demi Moore. Komentatori su na društvenim mrežama primijetili očite znakove bolesti. “Ima razmak između zuba.” Netko promatra kako, dok svi pjevaju “Sretan rođendan”, glumac kao da ne može stajati. “Teturao je, nekoliko puta izgubio ravnotežu.

Ovim se videom Bruce prvi put pojavio u javnosti otkako mu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija. No, ovo nije prvi pravi javni istup. Naime, prije nekoliko tjedana glumac je ovjekovječen na ulici s prijateljima dok je ispijao kavu. Tom prilikom neki su ga novinari fotografirali, navukavši glumčev bijes, a umirio ga je jedan od njegovih prijatelja koji se ispriječio sukob između fotografa i Willisa. Epizodu je kasnije razjasnila Willisova žena u video uratku, ali smirenim tonovima.

Emma Heming, Willisova supruga, posvetila je glumcu poseban video na svom Instagram profilu. To je neka vrsta albuma uspomena sa svim slikama najvažnijih trenutaka sa suprugom. Od rođenja kćeri do važnih proslava. “On je čista ljubav”, napisala je u opisu – on je tako voljen i uvijek ću ga voljeti. Sretan rođendan moj dragi”.

Moja rođendanska želja za Brucea je da ga i dalje držite u svojim molitvama jer će njegova osjetljiva duša to osjetiti. Hvala vam puno što ga volite i brinete o njemu.”

Previous articleLjubičić o interesu klubova za njega: Ima tu istine i neistine
Next articleNizozemski nogometaš vozio pijan 200 km/h i ubio 4-godišnjeg dječaka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here