Home Sport Lokomotiva i Rijeka odigrali osamnaest uzastopnih utakmica bez remija!

Lokomotiva i Rijeka odigrali osamnaest uzastopnih utakmica bez remija!

483
0
foto: LPR
foto: LPR

Nogometaši Rijeke u petak gostuju kod Lokomotive (Stadion u Kranjčevićevoj, 18 sati) u utakmici 33. kola Hrvatski telekom Prve lige.

Rijeka i Lokomotiva dosad su odigrali 32 utakmice, bijeli su slavili u 20 utakmica, pet ogleda okončano je remijem dok su lokosi bili uspješniji u sedam navrata.

Treba također naglasiti da je Rijeka u zadnja dva prvenstvena gostovanja kod Lokomotive upisala dva minimalna poraza (0:1). Poziv na oprez je i podatak da je Rijeka u posljednjih sedam prvenstvenih gostovanja upisala četiri poraza i tri pobjede.

Zanimljivo je istaknuti da čak u posljednjih 18 utakmica ovih dvaju suparnika u prvenstvu niti jedan nije okončan remijem, a u čak posljednjih 22 susreta niti jedan ogled nije završen bez pogodaka.

Još je zanimljiviji podatak da je taj niz krenuo nakon što su tri prvenstvena susreta zaredom u sezonama 2010./2011. i 2011./2012. okončani rezultatom 0:0!

U međusobnim ogledima najviše nastupa skupili su Karlo Bručić (14), Ivan Močinić (13) i Mario Musa (12), dok su najbolji strijelci Andrej Kramarić (7) i Anas Sharbini (6).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here