Home Biznis Lošinjski Boutique Hotel Alhambra proglašen najboljim Stories hotelom

Lošinjski Boutique Hotel Alhambra proglašen najboljim Stories hotelom

1088
0

Ekskluzivni Boutique Hotel Alhambra proglašen je najboljim hotelom u kategoriji Stories hotela. Vrijedno priznanje ovom hotelu brenda Lošinj Hotels & Villas dodijeljeno jena najvećem skupu turističkih djelatnika Hrvatske – Danima hrvatskog turizma, koji se ove godine održava u čak pet slavonskih županija.
Uz Boutique Hotel Alhambra, na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma priznanje je dobio Mali Lošinj, koji je proglašen najuspješnijom destinacijom turizma zdravlja. Vrijedno priznanje za Boutique Hotel Alhambra preuzeo je direktor hotela Robert Betić, koji je tom prigodom istaknuo:„Ponosni smo što je Boutique Hotel Alhambraprepoznat i nagrađen zavrhunsku ponudu koju nudi svojim gostima. Svima nama u hotelskom brendu Lošinj Hotels & Villas ovo je vrijedna nagrada, ali i obveza da i dalje opravdavamo povjerenje svojih gostiju i pružamo im najvišu razinu ponude te nezaboravan doživljaj u hotelima u uvali Čikat.“
Gosti ovog ekskluzivnog lošinjskog hotela mogu uživati u vrhunski opremljenih 36 delux soba i 15 suitova. S obzirom na to da je riječ o hotelu s visokih 5* ne čudi da je Alhambra jedan od svega dva hrvatska člana američke mreže vodećih turističkih subjekata Virtuoso te jedan od pet hrvatskih predstavnika TravellerMade zajednice. Boutique Hotel Alhambra je također ponosni član grupacije SmallLuxury Hotels ofthe World, a zahvaljujući iznimno kvalitetnoj ponudi i usluzi te visokim ocjenama i recenzijama gostiju, Alhambra je nositelj TripAdvisorova certifikata izvrsnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here