Home Mozaik Lovili zmiju, a uhvatili žabu!

Lovili zmiju, a uhvatili žabu!

158
0
Foto: Dumovec

U strahu su zaista velike oči, no vlasnicima fitness centra na zagrebačkim Vrbanima to zaista ne možemo ni malo zamjeriti. Prizor kojeg su oni zatekli u svojim prostorijama s pravom bi mnoge uznemirio, a pohvalno je što su učinili – pozvali pomoć.

Sve je počelo kada je prva osoba ušla u centar i vidjela kako ispod ruba kauča proviruje – zmija. U panici, odmah je pozvala hvatače iz Dumovca i zamolila ih da dođu i životinju maknu iz njihova prostora. To je najbolje što se u gradu može učiniti ako nam divlja životinja dođe u posjetu – nema potrebe da je ozlijedimo kad dečki iz Dumovca mogu doći po nju i premjestiti je.

Foto: Dumovec

Upravo s tim ciljem došli su hvatači, spremni na zmiju. No, iznenadilo ih je stvorenje koje ih je mirno pogledalo u oči-

– Shvatili smo da je riječ o žabici. Malu smo krastaču iznijeli van i pustili u prirodu. Nadamo se da više nikome neće utjerati strah u kosti – napisali su na društvenim mrežama, gdje su objavili i fotografije iz fitness centra. Zaista, na prvi pogled žaba djeluje kao zmija.

Previous articleVodeća talijanska populistička stranka na velikom iskušenju; riskiraju li izborni potop?
Next articleBritanskoj kraljici (96) pogoršano stanje, članovi obitelji pozvani u dvorac!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here