Home Najnovije Lovren o kritikama: Možda su ljubomorni na to kako pjevam

Lovren o kritikama: Možda su ljubomorni na to kako pjevam

100
0

Dejan Lovren je danas na Instagramu Prve hrvatske lige komentirao objavu posvećenu njemu. “Našla se ekipa prozivati majstore… Samo jako, Deki i Broz. Hrvatska je uz vas. Uživajte nakon srebra i u zasluženoj bronci”, poruka je upućena hrvatskim reprezentativcima Dejanu Lovrenu i Marcelu Brozoviću, koji su na proslavi u Velikoj Gorici vikali “Za dom spremni”.

Lovren se javio u komentarima: “Šaka bijednih jadnih i ljubomornih ljudi, mrze sve što je hrvatsko. Ustvari, mrze sebe prvo. Njima se zgadilo sinoć kad sam zapjevao pred cijelom Hrvatskom ‘Lijepa li si’. Nije mi jasno kako rade u Hrvatskoj?” napisao je Lovren, koji trenutno radi u Rusiji.

Sada se oglasio za Dnevnik Nove TV. “Puno mi znači ovaj doček, hvala svim mojim Karlovčanima na ovom dočeku. Nikad ne bih rekao da ćemo ponoviti ono od prije četiri i pol godine. Nestvarno. Nisu se slegle emocije iz Rusije, a kamoli ovo”, rekao je Lovren pa dodao:

“Meni ovo znači jako puno, Karlovac mi je otvorio vrata, dali su mi mogućnost da igram nogomet. Mislim da sam na neki način dužan razveseliti ljude, napravili su mi fantastičan mural, ja ću uvijek biti jedan dio Karlovca. Što se tiče kritika, možda su ljubomorni na moju glasovnu izvedbu, ali ne mogu bolje.”

Previous articleAco Stanković: Hrvatski nogometaši nisu moji ambasadori
Next articleEvo gdje možete gledati prijenos utakmice Juventus – Rijeka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here