Home Sport Luka Dončić odlučio pokriti troškove sahrane za svu djecu stradalu u Osnovnoj...

Luka Dončić odlučio pokriti troškove sahrane za svu djecu stradalu u Osnovnoj školi ”Vladislav Ribnikar”

105
0

Nakon masovne pucnjave u školi koja je uključivala ubojstvo osmero djece i zaštitara u beogradskoj osnovnoj školi, zvijezda Dallas Mavericksa Luka Dončić obvezao se platiti pogrebne usluge i savjetovanje o žalovanju za učenike i osoblje, glasnogovornik Zaklade Luka Dončić. rekao je ESPN-u u četvrtak.

Dončić ima duboke obiteljske veze s regijom glavnog grada Srbije, uključujući baku, tetku, ujaka i rođaka tinejdžera koji žive u tom području. Njegov otac Saša rodom je iz Srbije.

Dončić se obvezao na kratkoročnu pomoć nakon masovne pucnjave i planira biti dio bilo kakve dugoročne pomoći koja proizađe iz nasilja koje se dogodilo u srijedu u školi Vladislav Ribnikar. Očekuje se da će Dončić, rođeni Slovenac, pozdraviti angažman drugih NBA igrača balkanskih korijena da pomognu u rješavanju posljedica tragedije.

“Srce mi je slomljeno zbog tragične pucnjave u školi u Srbiji i gubitka života, uključujući i živote nedužne školske djece”, rekao je Dončić u izjavi. “Moje su misli s obiteljima i cijelom zajednicom pogođenom ovom tragedijom.

“Kroz svoju zakladu istražujem neposredne i dugoročne načine podrške učenicima, profesorima i obiteljima pogođenim pucnjavom u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar. Predan sam tome i nastavit ću dijeliti novosti i načine podrške kao detalji postaju dostupni.” (ESPN / DANAS)

Previous articleTinejdžerski par se ljubio na krovu zgrade, intervenirali vatrogasci
Next articleLiječnici užasnuti nakon što su pregledali pacijenta i otkrili infekciju trakavicama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here