Home Mozaik Majci zaprijetili da će joj kćer izbaciti iz škole ako ne ukloni...

Majci zaprijetili da će joj kćer izbaciti iz škole ako ne ukloni svoj profil na OnlyFansu

130
0
768x432 ba054e7c 9d09 11eb 870c cedfb09875dd
Foto: Instagram

Jen Walander, majka učenice jedne privatne kršćanske škole u Leesburgu, Floridi, našla se pred izazovom koji je postao predmetom šire rasprave o privatnosti, moralu i slobodi izražavanja. Naime, uprava škole postavila joj je ultimatum: obrišite svoj profil na OnlyFansu ili će njezina kćer biti udaljena iz škole.

Walander, poznata na društvenim mrežama kao Taylor Vixen, suočila se s ovom situacijom nakon što su školski kolege njezine kćeri otkrile njezin profil na OnlyFansu te počele dijeliti informacije među sobom.

“Rečeno mi je da su djeca pronašla moje profile i da je to izazvalo smetnje u nastavi. Ponuđena mi je opcija da obrišem profile ili da ispišem svoje dijete iz škole”, izjavila je Walander.

Škola je svoju odluku opravdala pozivajući se na školski kodeks koji propisuje ponašanje roditelja. Unatoč javnim prosvjedima Walander i medijskoj pažnji koju je slučaj privukao, škola je ostala pri svojoj odluci, ističući svoju predanost kršćanskim i konzervativnim vrijednostima.

“Iako načelno ne komentiramo privatna pitanja koja se tiču upisa učenika, u ovom slučaju ćemo istaknuti da smo kao privatna kršćanska škola predani vođenju učenika kroz kršćanski stil života i promicanju konzervativnih, biblijskih vrijednosti”, stoji u njihovom službenom odgovoru.

Škola je dala Walander rok do 15. ožujka da donese konačnu odluku, a trenutno se čini da će priča završiti rastankom. “Dobra vijest je da je moja kći ionako htjela promijeniti školu”, napisala je Walander na Twitteru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here