Home Mozaik Majka pronašla djevojčicu kako stoji na WC-u, razlog je uznemirujući (FOTO)

Majka pronašla djevojčicu kako stoji na WC-u, razlog je uznemirujući (FOTO)

165
0

Roditeljstvo može biti poseban izazov i koliko god mislili da poznajete dječju psihologiju, djeca su uvijek iznenađena. Naizgled smiješna scena koju je jedna majka podijelila s javnošću potresla je društvene mreže.

Djeca traže različite načine zabave, pa ponekad ne biraju u kojem dijelu kuće će to učiniti. Čak ih možete pronaći u kupaonici kako se penju na ormarić, eksperimentiraju s pranjem ruku, ako ne mogu doći do fontane i slično. Međutim, ponekad njihova zrelost nadilazi njihovu igru ​​i mnogi roditelji su iznenađeni njihovim potezima.

Majka po imenu Stacey Vermen Filey mislila je da se njezina kći, kao i ostala djeca, igra i zabavlja, nakon što ju je zatekla na WC-u. Vesela mama je brže napravila bolju fotografiju i poslala je suprugu da mu uljepša dan.

Djevojčica ima 3 godine i Stacey je mislila da je to još jedna u moru dječjih igrica, na koju žele privući pažnju u toj dobi, ali…

– Kad mi je rekla što zapravo radi, slomila sam se. Vježbala je hitnu vježbu za svoju malu školu u slučaju da ostane zarobljena u WC-u – ispričala je iznenađena majka.

Djevojčica je simulirala bijeg od naoružanog napadača i kako bi se snašla da joj prijeti opasnost u WC-u, čemu su izložena mnoga djeca u Sjedinjenim Državama.

U objavi koju je podijelila na Facebooku, Stacy je rekla da je nakon objašnjavanja situacije, koja joj se isprva činila smiješnom, nestala sva nevinost njenog trogodišnjeg djeteta.

Obraćala se javnosti i vlastima, apelirajući da se više pažnje posveti naraštajima koji dolaze. U svojoj objavi na ovoj društvenoj mreži napisala je status u kojem poziva da se pronađe rješenje i da nove generacije ne odrastaju skrivajući se kraj WC-a i pokušavajući šutjeti ili održavati ravnotežu kako bi spasile svoje živote.

Previous articleNajavljen najluđi vikend riječkog karnevala
Next articleNogometna tragedija koju svijet ne pamti: Ubijen na sredini terena zbog žutog kartona, sudac nasmrt pretučen od strane igrača i navijača

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here