Home Mozaik Majka uspaničena uhvatila dijete kako juri crnog medvjeda u svom dvorištu (VIDEO)

Majka uspaničena uhvatila dijete kako juri crnog medvjeda u svom dvorištu (VIDEO)

300
0

Majka iz Washingtona postala je viralna nakon što se pojavio video na kojem se vidi kako hvata dijete kako juri crnog medvjeda u njihovom dvorištu.

Ovaj događaj zabilježile su kućne sigurnosne kamere i objavljeno na TikToku, gdje ima više od 3 milijuna pregleda.

Video prikazuje malog crnog medvjeda kako trči duž cementnog zida u dvorištu. Dijete ugleda medvjeda i nastavi ga juriti.

– To je medvjed! – vrišti djevojka trčeći prema životinjama.

Njezina majka Samantha Martin rekla je za Fox 13 da se “uspaničila” i potrčala da zgrabi svoju kćer Jeniffer i vrati je unutra.

– Bio je to samo mali medvjedić, beba, ali moja najveća briga nije nužno bila beba medvjedića jer nisam znala gdje je moja majka medvjed i nisam znala kako bi se osjećala da dvoje ljudi potrča prema njenoj bebi – rekla je.

Martin vjeruje da je Jeniffer htjela vidjeti medvjede nakon što ih je naučila prepoznati iz knjige i otkako su joj postali omiljene životinje.

@remi_lynn8 Full video, cause people kept asking 😅@Melissa C ♬ original sound – Remi

Što se tiče medvjedića, Martin je za FOX 13 rekao da je pobjegao nakon što je pojeo sjemenke iz sada uništene hranilice za ptice, koju ona ne planira popraviti.

– Volim ptice, ali isto tako ne želim da medvjedi stalno ulaze u dvorište, pa neću vraćati ptičje sjemenke – objasnila je.

Previous articleSvekrva zamalo ubila snahu na vjenčanju: Nakon što su prerezali tortu, uslijedio je horor – ‘Ti si užasna osoba’
Next articlePolicajac specijalne policije uhvatio riječkog lopova dok je bio izvan službe

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here