Home Mozaik Mama napala učitelje na društvenim mrežama: “Moj sin ima previše domaćih zadaća....

Mama napala učitelje na društvenim mrežama: “Moj sin ima previše domaćih zadaća. Gadite mi se” (VIDEO)

316
0

Sin je briznuo u plač zbog prevelikog broja domaćih zadaća, a majka je objavila video na Tiktoku, upirući prstom u profesore i naglašavajući patnje učenika koji se moraju “buditi u 6.30” da bi u popodnevnim satima “pisali po tri ili četiri domaća zadatka”. Zatim je krenula s uvredama i zaključila: “Gadite mi se svi zajedno…”

Ispad majke koja se žalila na preopterećenost zadaćama skupila je tisuće i tisuće pregleda na TikToku. U videu Emma Guiducci, TikTokerica iz Palerma (Italija), optužuje učitelje koji su, po njenom mišljenju, krivi za davanje previše domaćih zadaća učenicima, koji “nemaju vremena za bavljenje sportom, nemaju vremena za bilo što”.

Dijete, u pozadini, izgleda očajno i plače sjedeći na stolu dok se sprema napraviti zadaću. “Želim znati od ovih učitelja je li normalno da se moje dijete probudi u 6:30 ujutro i još mora pisati po tri ili četiri domaće zadaće popodne? – rekla je majka – Uvijek moramo biti u toku s tim zadacima, pukla sam. Gadite mi se!”.

Korisnici na Tiktoku nisu bili jednoglasni: ima onih koji su stali na stranu majke, okrivljujući nastavnike za pretjerano opterećenje zadaćama i onih koji ih, s druge strane, tvrde suprotno, navodeći da su zadaće potrebne za pripremu učenika. “Brzo dijete napravi zadaću za pola sata, onda ima dovoljno vremena da radi nešto drugo”, odgovara žena. Nije se dugo čekao odgovor majke, koja ironičnim tonom kaže: “Pametna glava, ne znam što si u životu napravila”.

U drugom videu Guiducci pojašnjava što je mislila u videu koji je u međuvremenu postao viralan: “Pazim što moja djeca rade, ne kažem da ne moraju raditi domaću zadaću. Odnosila sam se na opterećenost nakon 6 sati nastave. Ostaje činjenica da oni sami rade zadaću, jer da ja radim ne bih im pomogla”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here