Home Mozaik Mama podijelila fotografiju kćeri kao upozorenje roditeljima: Ovo nemojte ignorirati

Mama podijelila fotografiju kćeri kao upozorenje roditeljima: Ovo nemojte ignorirati

229
0

Jedna mama podijelila je zastrašujuće iskustvo koje je doživjela s trogodišnjom kćeri kao upozorenje drugim roditeljima. Na stranici Tiny Hearts Education objavljena je fotografija njezine kćeri koja je vozilom hitne pomoći prebačena u bolnicu nakon što se počela gušiti večerom.

Nekoliko sekundi prije tog nesretnog događaja, djevojčica se pretvarala da se guši kako bi privukla pozornost svoje obitelji. Srećom, mama je u jednom trenutku prepoznala da se kći više ne šali pa je skočila i krenula u akciju.

“Nemojte ignorirati dijete koje se pretvara da se guši. Meso je bilo sitno narezano, ali moja kći stvarno se počela gušiti. Partner i ja smo je zgrabili i počeli udarati po leđima, ali nije djelovalo. Moj brat je pozvao hitnu pomoć, a ja sam je prebacila preko koljena i pokušavala spasiti”, prisjetila se majka.

Djevojčica je poplavila, a iz usta joj je krenula krv. Potom je počela dolaziti do zraka, a u bolnicu je prevezena kako bi se utvrdilo da hrana nije ostala negdje zaglavljena.

“Nikad nisam čula da tijelo može izbaciti krv tijekom gušenja, ali liječnik nam je objasnio da je i to moguće zbog položaja mesa, pretjeranog kašljanja ili udaraca u leđa”, dodala je.

Znakovi gušenja kod djece su nemogućnost kašljanja, ostanak bez zraka, hvatanje za grlo te promjena boje kože. Kako biste spriječili gušenje, jedite za stolom, nemojte djetetu davati hranu u automobilu, sjednite s djetetom kad jede i nudite samo sigurnu hranu.

Previous articleKaja Vidmar prvi put progovorila o vezi s Vrsaljkom: Bila je to ljubav na prvi pogled
Next articleSandra Krpan: Predstavnici Grada u Kazališnom vijeću odbili postupiti po uputi gradonačelnika!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here