Home Najnovije Mamić zaplakao zbog Ćire: Nitko nije bio kao on

Mamić zaplakao zbog Ćire: Nitko nije bio kao on

107
0

Zdravko Mamić, osuđeni kriminalac koji se već godinama krije u Bosni i Hercegovini i tako izbjegava služenje zatvorske kazne za izvlačenje desetaka milijuna eura iz Dinama, oglasio se nakon smrti Ćire Blaževića.

“Bio mi je i vjenčani kum, prijatelj i uzor”, rekao je Mamić za Dnevni avaz. Ćiro i on jedno vrijeme bili su u sjajnim odnosima, a onda su prije desetak godina žestoko zaratili i prozivali se putem medija. Mamić je Ćiru uspoređivao s Hitlerom, a Ćiro Mamića nazivao cinkarošem i izdajnikom. Kasnije su se opet pomirili.

“Jedinstvena osoba. Jako mi je teško govoriti o njemu. Hvala mu za sve što me naučio i što je dao Dinamu i hrvatskom nogometu. Bio je i neviđeni čovjek”, pričao je kroz suze Mamić.

“On je bio poseban. Bio je čovjek topline, šarma, neviđene inteligencije i bio je poseban trener. Ali nije ni približno ostvario rezultate kakav je bio trener. To mi je žao, zaslužio je puno više. Nikad nisam vidio takvog trenera kao što je on, bio je neviđen stručnjak.”

Previous articleSvjetski mediji o Ćiri: Bio je spomenik hrvatskog nogometa
Next articleIvana Knoll opet u seksi navijačkom outfitu: Osim zanosnih oblina, otkrila je i zbog čega se tako uredila (FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here