Home Mozaik Manekenka stavila kokain u kondom i gurnula ga duboko u vaginu, a...

Manekenka stavila kokain u kondom i gurnula ga duboko u vaginu, a onda je nastao kaos

365
0

Grace Athanatos (24), koja se na društvenim mrežama zove Grace Evelyn, priznala je krivnju za posjedovanje droge nakon što je uhvaćena na Marlo Music Festivalu u Sydneyu.

Manekenka OnlyFansa uhvaćena je kako pokušava na festival unijeti 5,6 g kokaina u kondomu koji je zavezala u čvor te ga gurnula u svoju vaginu. Naime, Grace nije mogla proći ispod radara psima koji su odmah otkrili da manekenka “nešto” skriva, prenosi Daily Telegraph.

Mlada je žena u ponedjeljak izbjegla i osudu i novčanu kaznu na lokalnom sudu u Burwoodu, umjesto toga je dobila 12-mjesečni uvjetni otpust bez novčane kazne.

Na Instagramu se Grace zahvalila svom odvjetniku i rekla: “Veliki pozdrav mom spasitelju Ahmedu Dibu što mi je pomogao, iskreno tako nevjerojatan rezultat, toplo ga preporučujem svima onima koji su zločesti poput mene”.

Sudski dokumenti otkrili su da su psi počeli lajati oko Grace dok je čekala da uđe na festival. Nadalje, spisi su također otkrili da je zvijezda OnlyFansa počela plakati i djelovala je “vidljivo uzrujano” kada su je policajci pokušali pretražiti, Grace je odmah priznala i rekla da interno nosi kokain.

“To je bilo za moje prijatelje i mene”, rekla je Grace te priznala da je uzela samo “jednu dozu kokaina”. Naime, na njezinim internetskim profilima stoji da je Grace studentica poslovnog marketinga.

“Vrijeme uglavnom provodim u teretani, kuham, jedem vani i idem u avanture”, piše na profilu agencije koja je zastupa. “Nedavno sam stvarno počela graditi svoj modelski portfelj i apsolutno ga volim, svaki posao vidim kao izazov i spremna sam dati sve”, dodala je ova OnlyFans manekenka.

Previous articleProizvodnja automobila u Rusiji doživjela rekordan pad od 97%
Next articleStiže ogromna promjena vremena, upaljen meteoalarm!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here