Home Mozaik Mara je kasno vidjela da joj zmija visi nad glavom: Odjeknuo je...

Mara je kasno vidjela da joj zmija visi nad glavom: Odjeknuo je krik njene kćeri, dogodio se užas (FOTO)

826
0

Jedna Amerikanka doživjela je strašnu traumu kada je prije otprilike dva tjedna otvorila ulazna vrata na kojima je visjela zmija od tri metra i ugrizla je iznad oka.

Mara Joe Thomas i njezina kći Kenley iz Kentuckyja stigli su kući kao i svaki drugi dan. Majka je išla ispred djevojčice koja je odjednom počela vrištati. Prije nego što je shvatila što se događa, uhvatila je kvaku i otvorila vrata.

Iznad njezine glave visio je zastrašujući gmaz koji je nasrnuo na nju, ali srećom nije bio otrovan. Prestravljena, odmah je utrčala u kuću, primijetivši da je tom prilikom zmija ugrizla.

“Ugrizla me prije nego što sam je vidjela, ali sam odmah znala da me je ugrizla”, rekla je žena za lokalnu televiziju WPSD.

Mara Joe i Kenley požurili su u bolnicu jer nije znala je li zmija otrovna.

– Ozbiljno, niti jedan trenutak u mom životu nikada nije dosadan. Danas me zmija ugrizla malo iznad oka – napisala je majka troje djece u objavi na Facebooku.

Zatim je malo detaljnije opisala jezivo iskustvo.

– Kenley je bila vani, vidjela je to i počela vrištati na sav glas, pa sam naravno otvorila vrata i bum – uhvatila me! Srećom, nije bila otrovna i nije mi zapela za oko! Nikad više neću objesiti vješalicu za vrata – napisala je na Facebooku, pokazujući da je zmija bila omotana oko natpisa s američkom zastavom koji je bio izvješen na vratima.

Mara kaže da je na svom imanju viđala samo jednu ili dvije zmije godišnje, no nikada ih tako osobno i izbliza nije upoznala.

“Vrućina i pospremanje vrta, zbog ove kombinacije, vjerojatno su samo pokušavali pronaći neko hladno mjesto za skrivanje”, rekla je za televiziju.

Zabrinuta majka skinula je ukras s vrata, ali kaže da od sada gleda dvaput prije nego što izađe van.

Previous articleMiroslav Blažević otkrio što je rekao predsjedniku Tuđmanu kada mu je kazao da su njegova dva unuka u vojsci pa bi trebao biti i Ćirin sin
Next articleMore na Kantridi-zapad nezadovoljavajuće za kupanje!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here