Home Sport Miroslav Blažević otkrio što je rekao predsjedniku Tuđmanu kada mu je kazao...

Miroslav Blažević otkrio što je rekao predsjedniku Tuđmanu kada mu je kazao da su njegova dva unuka u vojsci pa bi trebao biti i Ćirin sin

859
0

Miroslav Ćiro Blažević barem je 40 godina javna osoba koja ustrajno puni medijske stranice i razveseljava naciju i regiju. Tako nastavlja i danas.

Budući da je zbog godina i zdravstvenoga stanja manje protagonist nogometne i političke sadašnjosti, Ćiro se okreće sjećanjima na događaje u kojima je sudjelovao.

U filmu Sabahudina Topalbećirevića “Nikad ispričana priča” Miroslav Blažević govorio je o svome specifičnom odnosu s Franjom Tuđmanom.

“Uvijek sam ga slušao, ali kada mi je rekao ‘Moja dva unuka su u vojsci, treba ići i tvoj sin’, rekao sam mu ‘Nikad! Evo novac za oružje, ali sina ne dam.

“Tada mi je rekao ‘Znači, i ti pripadaš ljudima gdje sirotinja daje sinove, a bogati volove’. Ja sam patriot, ali ne toliko da dam sina da pogine”, otkrio je Ćiro u dokumentarnom filmu, prenosi Dnevnik.ba.

Nema sumnje da će i ova Ćirina izjava privući pažnju, možda i izazvati kontroverzije i reakcije ljudi koji su u toj ratnoj situaciji postupili posve suprotno od Miroslava Blaževića.

Previous articleVesna Pusić: Hoće li Milanović izazvati neki incident u Madridu? To nitko ne zna
Next articleMara je kasno vidjela da joj zmija visi nad glavom: Odjeknuo je krik njene kćeri, dogodio se užas (FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here