Home Mozaik Marco Cuccurin i Mia Negovetić napravili iste tetovaže, fotke objavili na Instagramu...

Marco Cuccurin i Mia Negovetić napravili iste tetovaže, fotke objavili na Instagramu (FOTO)

134
0

Marco Cuccurin i Mia Negovetić, pobjednici showa Zvijezde pjevaju, napravili su iste tetovaže na rukama. Marco i Mia na ruke su tetovirali stihove City of stars, a na Instagramu je influencer otkrio da su se dogovorili da će napraviti istu tetovažu ako pobijede u showu.

“Za kraj putovanja Zvijezde pjevaju obećali smo si u slučaju da pobijedimo matching tetovaže. Naša pobjeda neka bude dokaz da prijateljstvo, ljubav i iskrenost pobjeđuju. Neka bude sinonim za to. Posvetili smo ju konkretno našem najdražem nastupu City od stars iz mjuzikla La La Land. Sama radnja govori o tome da ne trebamo slijediti samo karijeru jer se na tome putu možemo izgubiti i izgubiti ono što nam je stvarno u životu bitno.

Dakle slijediti snove uvijek treba, ali paziti da dok ih ostvarujemo nama važni ljudi i dalje budu dio tih istih snova. Mia hvala ti što si dio mog sna i posebno hvala našim zvjezdicama koje nas gledaju odozgo i koje nam šalju snagu i ljubav koju si ni ne možete zamisliti’, napisao je Marco na Instagramu.

Previous articlePogledajte kako je izgledao Neymarov gležanj nakon što je izašao iz igre (FOTO)
Next articleBrzi test ličnosti: U samo 15 sekundi saznajte što se krije u vašoj podsvijesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here