Home Kolumne Marija A.Štrajh: DESNICA ŠAKIC ILI PARAINFO PSI?

Marija A.Štrajh: DESNICA ŠAKIC ILI PARAINFO PSI?

987
0

Pernar je dobio medijsku pažnju, ali sve skupa izgleda besmisleno i beskorisno jer nije jasno prema čemu je ciljana. Desnica ga je podržala, ali sigurno mu takvom neće ustupiti poziciju ili su svi poludjeli?

Iznenada su ljudi iz Hr pušteni na slobodu iako je bilo spora oko dokumenata kao i I oko zabrane posvajanja djece od tamo transrodnim osobama, kao sto znamo i sad je evo sve ok. E sad, izgledno je sa su se države dogovorile tako da prestane hajka i galama, a i da se riješe Pernarovih ispada. I stvarno, začepio je. E sad, nije tajna da postoji ta neka smrdljiva parainformativna hr klika koja hoće zagorčat život ljudima, ponajvise, ciganima, srbima zidovima, bosancima, makedoncima, siptarima, hrvatima itd. Metodologija je ljigava, sve super, sve pet, ulizivanje i onda smještaju sranje. To deda Manolic zna, osim ako i sam ne pušta parainfopse. Moguće je da je po sličnom principu, ali dijametralno suprotno ovdje riješena stvar. Dakle, ništa se nije promijenilo osim što opća javnost i dalje nema prave informacije. A oni koji znaju, prave se blesavi.

Previous articleŠkoti za Frigana nude 6 milijuna eura?
Next articleUznemirujuća snimaka uhićenja djevojčice (12) koja je na smrt nožem izbola brata: žao mi je mama, nisam htjela, demoni su me natjerali

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here