Home Sport Škoti za Frigana nude 6 milijuna eura?

Škoti za Frigana nude 6 milijuna eura?

365
0

Prema vijestima kojju prenose škotski mediji, Glasgow Rangersi su spremni odriješiti kesu i za Matiju Frigana, najskuplji eksponat u svlačionici Rijeke platiti 5,2 milijuna funti, odnosno oko 6 milijuna eura.

Još u svibnju, Football Insider je izvijestio da su Light Bluesi pristupili 20-godišnjaku i raspitivali se o njegovoj dostupnosti.

Sergej Jakirović je nedavno javno priznao da se pomirio s gubitkom najboljeg strijelca i da je već počeo tražiti prikladne zamjene u slučaju da njegov cijenjeni igrač ode, a ekipa iz Glasgowa sada je otkrila točnu naknadu koja će biti potrebna da se njihova meta odbije.

Prema Football Insideru, HNK Rijeka odredila je Friganovu cijenu u iznosu od 6 milijuna eura. Rangersi su doista napravili “upit” prošlog mjeseca, ali je od svih strana potvrđeno da još nije bilo nikakve “službene ponude”.

Dinamo Zagreb bio je u “pregovorima” ali su u međuvremenu “zastali”, što znači da je transfer otvoren. Beale je stavio napadača na “uži izbor” opcija nakon što je potvrdio da želi pojačati svoje napadačke redove tijekom ljeta.

Rangersi su potvrdili odlazak Alfreda Morelosa pa će im trebati nova zamjena za centarfora, a s obzirom na izvanrednu sezonu koju je imao 2022./23., Frigan bi mogao biti savršen nasljednik.

Naposljetku, lovac na talente Jacek Kulig usporedio je Frigana s legendom Lazija i Italije Cirom Immobileom, a ako posjeduje iste kvalitete kao nogometni veteran, Rangersi su bi bili sretni ako bi osigurali igrača njegova kalibra.

Previous articleStigla dugoročna vremenska prognoza DHMZ-a: Evo kakvo nas ljeto čeka
Next articleMarija A.Štrajh: DESNICA ŠAKIC ILI PARAINFO PSI?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here